Гореща моделка: Ще правя с*кс по телевизията, мама ме подкрепя (СНИМКИ)

Участничката в британско риалити шоу Кендъл Рие Найт разкри, че планира да прави секс по телевизията, за да преодолее по-бързо раздялата с бившия си годеник. Той я зарязал месеци след като ѝ предложил брак, съобщава „Сън“.
 
26-годишната моделка била съсипана, след като приятелят ѝ Майкъл Кларк прекратил 5-годишната им връзка без да му мигне окото, защото „искал да прекарва повече време с момчетата“.
 
Манекенката, която това лято ще участва в шоуто „Остров на любовта“ – еквивалент на родното „Островът на изкушението“, заяви, че е готова да намери мъжа на мечтите си там.

Майка ѝ пък я насърчавала, че трябва да прави секс по телевизията.  
 
„Исках да вляза в това шоу, защото смятам, че е време да преодолея бившия си и да започна наново. Бяхме заедно 5 години и се сгодихме миналия юни, но той приключи нещата през октомври ей така, от нищото. Събуди се една сутрин и просто каза, че, не мисли, че ме обича повече и иска да прекарва повече време с приятелите си и те били негов първи приоритет“, разказва тя.
 
„Мислех, че ще се омъжа за него, в съзнанието си щях да прекарам остатъка от живота си с него, бях абсолютно разбита“, споделя тя.
 
Тя разкрива още, че оттогава не е излизала по срещи. Започнала да преодолява раздялата едва по Коледа, когато била близо до семейството си. Тогава тя се изнесла от общото жилище, където била с Майк, и заживяла със сестра си.