22-годишна девственица реши да стане най-скъпата проститутка заради…околосветско пътешествие (СНИМКИ 18+)

Португалска моделка смята да продаде девствеността си на търг, а с печалбата да се отправи на околосветско пътешествие. 22-годишната Пенелопа се надява да получи 1 млн. паунда от богат купувач, но към момента най-щедрото предложение, което е получила, е едва 220 000.
Това обаче не отчайва момичето и тя продължава да вярва, че ще получи желаната сума, пише „Дейли мейл”.

Младата дама, която в момента учи в университета в Париж, е предоставила свои снимки, на които лицето й не се вижда, защото се опасява от реакцията на семейството си.


 
„Моето семейство е много консервативно, никога не са ми разрешавали да се срещам с момчета. Растях много потисната. През цялото време по-големият ми брат, който винаги е правил каквото си иска, ме следеше изкъсо, което е несправедливо”, споделя Пенелопа.


 
С търга се занимава специализираната агенция Puremodelsclub. Купувачът трябва да предостави депозит преди самата продажба. Срещата ще се състои в Германия, Швейцария или Холандия, а Puremodelsclub ще получи 20% от печалбата по сделката.

„Това със сигурност ще бъде удивителна нощ. Обичам да се грижа за себе си, занимавам се с танци и зная как трябва да се движи тялото ми. Мъжете искат девственици, защото те са чисти и недокоснати. Това е нещо, което трябва да се помни за цял живот”, казва още младата жена.


 
„Пазя го в тайна от всички и трябва да съм сигурна, че никой няма да разбере за това. Когато получа парите, ще отида на околосветско пътешествие, ще посетя САЩ. И още нещо – искам да си купя апартамент в Португалия”.

Коментари