Окончателно! Порнозвезда се разведе с възрастен милионер, за да не го убие с изпепеляващ с*кс (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

33-годишната тайландска порнозвезда Нонг Нат, известна като госпожа Кесарин Чайчалермпол, най-накрая се разведе с американския си 72-годишен милионер. Сега тя моли потенциалните си кандидат-съпрузи да представят пълна отчетност за финансовите си доходи през последните пет години, информация за ръста си и телосложението си (плюс няколко снимки), а също и за своята националност и страната, в която те живеят, за да не се излъже тя в своя избор. Нонг навремето бе призната за супер звезда на порно индустрията, но напусна бранша, за да се отдаде изцяло на будизма, пише в. „Мирър“

.

След „духовното си пречистване“ тя започна да се среща със 72-годишният милионер от САЩ Харолд Несланд, а миналата година се омъжи за него. Изкарвайки само една година, Нонг поиска развод. 

Фото © mirror.co.uk

„Страхувам се, че по време на интензивния секс с мен той може да получи сърдечен пристъп, затова подадох документи за развод“, казва Нонг. 

Фото © mirror.co.uk

 

Процесът по развода се закучи, защото Нонг се опита „да издърпа одеялото към себе си“. При това момичето постоянно твърдеше, че парите не я интересуват. 

 

Фото © mirror.co.uk

„Никога не съм имала нужда от парите на Харолд, аз не съм златотърсачка. Не съм отчаяна. Той плащаше за всичко, но аз знаех колко много проблеми има той в САЩ, дори един път се съгласих с намаляване на заплатата му… „, разказва още Нонг.  

Фото © mirror.co.uk

„Чувствах се като дете до него, което се грижи за своята бавачка. Неговият ритъм на живот не е за мен. Искам сега да си намеря друг и активно приемам предложения“, признава Нонг. 

Фото © mirror.co.uk

 

Сега тя моли новите потенциални съпрузи да представят пълен отчет за финансовото си състояние през последните пет години, информация за своето телосложение, а също националността си и страната, в която живеят. По този начин звездата се надява, че следващият ѝ брак ще е по-успешен.