Това е новото Porsche 911 (СНИМКА)

В интернет пространството се появи първа снимка на новото серийно Porsche 911. Купето е заснето без камуфлаж в сервизния център на марката в Германия, пише Факти бг.

Новото Porsche 911, което е с вътрешнозаводски индекс 992, е снимано само отзад, но в огледалата в горната част на снимката се вижда и предницата.

Фирмените овални фарове присъстват и тук, а основен акцент в новостите са различните вентилационни отвори, както и тесните диодни светлини по цялата широчина на каросерията.

Раздутите калници и четирите ауспухни накрайника пък ни подсказват, че пред нас е версията 911 Carrera 4S.

По непотвърдени данни този автомобил ще се оборудва с трилитров турбошестак, който е заимстван от настоящия модел, но е форсиран до 450 конски сили. Очакванията са, че новата 911-ка с каросерия 992 ще се оборудва изцяло с турбомотори, като дори и 911 GT3 ще се раздели с атмосферния си двигател.

Освен това, опозитният двигател е преместен с три сантиметра напред, като това се прави с цел още по-добро разпределение на масата по осите. За първи път се очаква новата 911-ка да получи и хибриден силов тракт, но той ще се появи по-късно – чак през 2020, една година след дебюта на модела 992.

Коментари