Седмичен хороскоп за периода от 19 до 25 февруари-ТЕЛЕЦ Към стабилизация, РАК Успешни действия

Овните да планират смело и да действат активно за изпълнение на ангажиментите си, а Телците навлизат във важен период на реализация. Близнаците да владеят нервите си, а Раците действат успешно. На успешна реализация ще се радват и представителите на Лъв, а Девите да действат внимателно! Везните да не забравят, че хармонията е градивен атрибут за успеха, а Скорпионите да избягват противоречията. Стрелците да планират подробно осъществяването на целите си, а Козирозите да се пазят от враговете си.

 Водолеите са изключително нервни, а  Рибите действат ползотворно.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Планирайте прецизно ангажиментите си

             С добри намерения ще тръгнете в една битка, която ще се окаже по-сериозна от първоначалните ви представи.

Точно планираните действия и ефективните проекти за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към такъв стил на изява, ще осъществят намеренията си. Избягвайте противоречията!Влиятелен човек ще попречи временно за осъществяването на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са много нервни. 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Към стабилизация

            Представителите на Телец навлизат в етап на стабилизация, която не веднага, но до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с добри резултати. Погрижете се по-качествено за състоянието на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки грешки, каквито по друго време не правите. Петък ще бъде напрегнат, а уикендът много нервен. Понеделник, вторник и сряда са успешни и носят добри резултати. Четвъртък ще бъде напрегнат.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си

            Новият седемдневен етап е добър от гледна точка на условия за реализация на целите от лично и делово естество, но ще е много нервен за всички Близнаци. Мнозина ще действат усилено, за да коригират взаимоотношенията на хората от обкръжението си, но тази активност много често ще се оказва напълно безплодна. Петък и уикендът ще са много нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и успешни, а следващите отново ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Успешни действия

            Етапът е много благоприятен за  осъществяване на намеренията ви в професионален и личен аспект, както и за ефективни действия, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще успеят с осъществяването на цели и въпроси, касаещи  намеренията им от обществен порядък. С трудности се сблъскват действащите в бизнеса. Петък и уикендът ще са трудни. Понеделник и четвъртък са  успешни, а вторник и сряда ще се неприятни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Успешен етап

            Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на истинските човешки ценности, досегът с които ще им позволи да обогатят душевните си предпочитания, без това да спре или да намали професионалната и материалната им реализация. Твърде благоприятни са и възможностите ви за финансови постижения. Петък е печеливш, но носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на близък приятел. Уикендът и следващите го делници ще са успешни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Внимавайте!

Много напрегнат период. За реализацията на целите си през тази седмица мнозина са готови да действат дори безскрупулно, но и по този начин едва ли ще успеят, защото ще се сблъскат с корави противници, които безусловно ще осъществят намеренията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е много напрегнат и неприятен, а уикендът носи ярка сполука. Такава ще ви радва и в следващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Действайте чрез разбирателство

            Като представители на кардинален знак, Везните макар и управлявани от благородната Венера съвсем не са лесни, особено ако решат да демонстрират ината си, който често е сравняван със същия на едно тревопасно стопанско животно. Препоръчително е да не опитвате, защото нищо добро няма да излезе за целите ви. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е печеливша. Ползотворен ще бъде и понеделник, а следващите дни ще са трудни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Противоречията ще ви вредят

            Деловата сполука е най-ярката позитивна характеристика за Скорпионите през следващата седмица. Позициите ви са стабилни и непоклатими. Известно отклонение от това определение е валидно за бизнесмените, които са готови във всеки следващ момент да влязат в противоречия с опонентите си. В петък действате сполучливо, а събота и неделя ще ви затруднят. Понеделник и сряда са успешни и печеливши, а вторник и четвъртък ще са мъчителни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Планирайте подробно действията си

              Вече беше споменато, че взискателният Сатурн преминава в момента през съзвездие Стрелец, а той винаги подлага всички на щателен изпит. Ще остане в знака до 20.12.2017. През предстоящата седмица, или по-точно настоящата година ще успявате с целите си, ако действате по предварително изготвен подробен план. Добър петък, напрегната събота и печеливша неделя. Понеделник и сряда са доста плодотворни и успешни, а вторник и четвъртък са тежки.  

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Пазете се от враговете си!

            На Козирозите не е необходимо да се напомня, че трябва да са активни, но няма да е излишно да се подчертае, че разполагат с голямо количество врагове, които колкото и да  са безопасни не са за пренебрегване. Пазете се от проблеми, възникнали във връзка с финансови средства и материални противоречия. Петък идва с кавги, а събота и неделя са по-спокойни. Понеделник и вторник са печеливши, но и напрегнати, а сряда и четвъртък са много успешни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Изразителна нервност

            През настоящата седмица мнозина от Водолеите ще демонстрират агресивно поведение, а в такива случаи винаги е твърде съмнително, че инициаторът на проблеми ще се отърве безпроблемно. Видимо е, че преобладаващото мнозинство от родените в зодията са крайно нервни и трудно се владеят, но заради безопасността си сте задължени. Петък е изключително неприятен, а уикендът е по-спокоен. Понеделник и вторник са тежки, а следващите са добри.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Ползотворни действия

            През новата седмица представителите на Риби ще действат превъзходно и ще успеят да се освободят от проблеми в бизнеса и обществените среди. Ще е добре да сте по-търпеливи, за да не усложнявате обстоятелствата. Предупреждението се отнася за обществените контакти и  домашния живот. Събота преминава активно, а уикендът е отморителен. Понеделник ви носи доста напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ще ви радват със сполука.