Какво каза на летището мъжът, чиято жена го остави с 9-те им деца заради млад африканец (СНИМКИ)

Maйката, която остави 9-те си деца и мъжа си заради 12 години по-младия й любовник от Гамбия, пристигна в африканската страна. 44-годишната Хайди Хюпърт никога не бе пътувала в чужбина до момента, предаде The Sun.“Децата ми са на възраст между 3 и 28 години. Някои от тях останаха при по-голямата им сестра.

С удоволствие по-натам ще ги взема със себе си“, споделя майката.

Още по-странно е, че съпругът на Хайди я завел до летището и й пожелал късмет. Казал й: „Бъди внимателна, грижи се за себе си“. Според жената, по времето, когато тя се срещнала с младия африканец, бракът й вече едва-едва се крепял.

 

„Салиу се свърза с мен напълно неочаквано. Контактувахме три или четири месеца. По това време съпругът ми и аз вече бяхме само приятели“, казва още жената.

И Хайди твърди, че 32-годишният Салиу не се среща с нея заради парите. Той притежава три предприятия, има паспорт и дори виза. Мъжът редовно лети до Англия, за да посещава своя племенник. Следователно разстоянието за тях не е проблем. Самата Хайди няма намерение да се мести за постоянно в Гамбия. „Не ми пука какво мислят хората. Аз съм на 44 години, не съм дете. И най-важното за мен са моите деца, а Салиу знае това. Обичам го. Времето ще покаже всичко“, добавя Хайди.