Влюбен ли е, или просто си играе – Няколко издайнически признака, които говорят по-добре от думите

Разбира се ние жените си задаваме този въпрос, който ако не проучим няма как да разберем. Много често се питаме дали мъжа, с когото се срещаме, наистина е влюбен или просто си играе с нас.

В същност няма как да разберете отговора на 100%. Дори и директно да го попитате пак не е гаранция, че ще ви каже истината.

Един от най-трудните моменти за жената е именно да разгадае мислите на своя избраник.За щастие, има някои малки неща в поведението му, които той няма как да скрие и ще го издадат веднага, ако наистина е влюбен. Запознайте се с факти и действия, които ще ви подскажат, че той вече е хлътнал до уши по вас.

Усмивката

Ако искате да разберете дали той е влюбен във вас, обърнете внимание на усмивката му. Винаги се познава погледа и усмивката на влюбения мъж. Ако си поставите за цел да го следите при следващата среща ще видите как усмивката му и излъчването му грейват, когато ви види. Имайте в предвид, че при мъжете усмивката е рядкост.

Очите

Ако мъжа, когото сте избрали, не е от тези, които се усмихват, то можете да разберете дали е влюбен във вас по начина, по който ви гледа. Търсейки често погледа ви, това със сигурност е знак, че има интерес към вас и не сте му безразлична.

Търси близостта ви

Това, че иска да е около вас, означава, че компанията ви е приятна за него, а в някои случаи дори да си мълчите му е достатъчно. Елементарна прегръдка може да ви покаже истинските му и искрени чувства и намерения към вас.

Прави ви комплименти постоянно

Разбира се комплиментите и уважението са положителен фактор, който спокойно ви подсказва, че не сте сгрешили в избора си. Когато един мъж показва истинско уважение и постоянно ви прави комплименти, то е напълно ясно, че интереса му към вас не е приятелски. Това са само част от признаците, които показват, че мъжа с когото излизате има чувства към вас. Ако ги забележите, то можете спокойно да си отдъхнете и да се наслаждавате на времето, което прекарвате с него./zajenata.bg

Коментари