По*ноактриса взриви мрежата с това, което написа до родителите на 12-годишните (СНИМКИ 18+)

Порнозвездата Никита Белучи се оплака на родителите на 12-годишни в Twitter от липсата на образование. 28-годишната актриса също обвини самите родители, заявявайки, че нямат достатъчно контрол над поведението на децата си в социалните мрежи, пише The Sun.

© instagram.com/nikita_bellucci

© instagram.com/nikita_bellucci

 

Актрисата публикува скрийншотове на съобщения от ученици с подпис: „За тези, които се притесняват за децата си … или изобщо не се притесняват“.

В по-голямата част от писмата си до Никита учениците я молят да им изпрати голи снимки, някои дори предлагат секс … макар и не за пари, а срещу „моля“.

 

 

© instagram.com/nikita_bellucci

 

Никита признава, че самата тя трябва да поеме образованието на подрастващите. Чрез акаунтите в мрежата се опитвала да засрами учениците „заради вулгарните им съобщения до възрастни лели“.
 

„Уморена съм да отглеждам децата ви. Престанете да прехвърляте отговорностите си на секс работниците. Станах жертва на проблема със сексуалното образование на учениците“, добавя звездата.

 

© instagram.com/nikita_bellucci

 

Потребителите на социални мрежи подкрепиха актрисата в трудната й мисия да отглежда младото поколение. 
„Поздравления, Никита Белучи! Аз ви благодаря за вашите ясни идеи за правилно и неправилно, за постоянството и искрената загриженост за децата и за опита ви да се поправи ситуацията“, пише един от абонатите./blitz.bg