Млада британка похарчи цяло състояние, за да се превърне в истинска кукла (СНИМКИ)

21-годишната Джейд Смит от Великобритания не иска да порасне и е готова да бъде кукла през целия си живот. За да се превърне в истинска кукла, младата жена е похарчила над 1 милион паунда за обувки, аксесоари, перуки и играчки. Всяка сутрин Джейд е принудена да става в 4 часа. Повече от час й отнема, за да се гримира и да си избере дрехи.

Слага си и специални лещи, които правят очите й още по-големи, пише „Дейли мейл“. 

„Само за дрехите съм похарчила 780 000. Обикновено ги поръчвам от Япония или Корея. Имам около 40 чифта обувки и много различни играчки”, споделя момичето в социалните мрежи. Там тя се подвизава като „Принцеса Джадет”. В реалния живот работи като продавачка в магазин, където не споделят страстта й към куклите. Всъщност и в училище никой не разбирал Джейд и всички й се подигравали и не спирали да я дразнят.

Розовата Джейд всеки път привлича вниманието на минувачите и това много й харесва. Някои от хората по улицата, предимно деца, дори я приближават, за да се запознаят.  

Неотдавна Джейд разбира, че страда от заболяването фибромиалгия, което предизвиква  мускулни и ставни болки и хронична умора. Болестта предразполага към депресия и социално изолиране. Буквално изцежда физическите и психически сили, значително засяга  и работоспособността. Заради силните болки Джейд е принудена постоянно да пие хапчета. Тя твърди, че кукленските й занимания й помагат да преодолее болката.

В момента Джейд обмисля да се подложи на пластични операции, за да изглежда по-млада, защото старите кукли няма. Младата британка живее в измислен свят и не иска да се връща в реалността, независимо от злостните коментари на страничката й. /blitz.bg

Коментари