Купонджийка се запозна с мъже в бар! Трима правиха с*кс с нея в сауната, но други двама зверски я

В отделение на полициията в Москва е дошла жена, която се е оплакала, че двама души са се гаврили с нея в сауна на ул.”Генерал Тюленев”, съобщава Рен.тв, пише „Блиц“.

Тя разказала, че травмиращият инцидент с нея станал на 3 декември.

В неделя тя отишла с приятелката си да разпуснат в ресторант. Там се запознали с весела мъжка компания и се почерпили. Жертвата на престъплението разказала още, че с цел продължаване на запознанството, след ресторанта всички се запътили заедно на сауна.

Тук тя встъпила в интимна връзка с един от новите познати на име Иван.  След известно време обаче други двама негови приятели (Сергей и Иван) започнали да правят любов с нея поотделно и едновременно въпреки нежеланието ѝ.   Това се случило след като тя проявила невнимание и след приключването по желание с първия Иван се обърнала на с гръб към него, а през това време в стаята се вмъкнали другите двама и той подло я хванал с ръце да не се съпротивлява.    Полицията е започнала разследване на заплетения случаи, за да установи дали жената наистина е станала жертва на престъпление или просто в сауната се е вихрела групова оргия, след която започват изясняване на отношенията.  Засега няма подробности за състоянието на жената нито пък какво се е случило с приятелката ѝ, чиято роля в тази заплетена случка, на този етап остава в сянка В коментари под информацията клиенти на сауната споделят впечатления, че там обстановката наистина наподобява на бардак със специални стаи и почасови „промоции за влюбени”. Мъж споделя, че в цялата баня няма нито една преградна стена освен, въпросните стаи за усамотяване. „Останах изненадан, че когато излязох от сауната, за да ида до леденото ведро, трябваше да мина, както майка ме е родила, покрай билярдна маса, наобиколена от развеселена смесена компания”, споделя той. И допълва, че след няколко водки обаче такива случки вече не впечатляват никой от клиентите.

Коментари