Всички остават безмълвни от вида на тези кадри! Кралица Елизабет II, Лейди Даяна и Кейт Мидълтън са

Стилът, особено на кралските особи, е вечен. Кейт Мидълтън продължи традицията и в понеделник вечер се появи с огърлица от перли, която принадлежи в колекцията на Кралица Елизабет II.

Да, точно така – това беше същото бижу, което покойната ѝ свекърва Принцеса Даяна е носила веднъж. Бременната херцогиня, която очаква своето трето дете през пролетта на 2018-та, беше заснета да пристига на официалното събитие по случай 70-годишнината на Кралица Елизабет и Принц Филип.

Тя беше придружена от Уилям и Хари.

Четирипластовата огърлица от перли с централна диамантена диаграма, носена от кралицата през 80-те и 90-те, е специално изработена от култивирани перли, подарени ѝ от японското правителство.  Принцеса Даяна взе назаем бижуто, за да го носи по време на държавен банкет за Холандия през 1982 година.  Всъщност огърлицата не е единственият аксесоар, който е предаден от стари към млади в кралското семейство. Също в понеделник Кейт носеше и диамантените обеци, които са били сватбен подарък на Даяна и пазени в нейната частна колекция.

Докато бижутата на Кейт са заемани, то роклята ѝ е отново „рециклирана“ от минали събития. В интерес на истината тази рокля е носена и от приятелката на Хари – Меган Маркъл.

Блиц припомня, че заради стила на двете дами в кралското семейство цъка опасна бомба. Херцогинята избра любимата си черна дантелена рокля Diane von Furstenberg Zarita, която носи по-рано този месец по време на гала в Кенсингтън палас. Тази рокля е била свидетел и на бременността ѝ с Шарлот през ноември 2014.

Източник: edna.bg

Коментари