Той напусна любовницата си, която беше бременна и 8 месеца по-късно получи картичка…

Животът е непредвидим. Да, разбира се, ние бихме могли да правим своите планове, от време на време даже успяваме да постигнем желани резултати, но друг път… Всеки знае, че е невероятно да се предвидят обратиje на съдбата.

И след като става дума за романтични връзки, тук изненадите са отвсякъде по всяко време.

В протежение на няколко години, женен мъж с много пари, има връзка с една италианка.

Веднъж тя му признава, че чака дете от него. Той не искал да разваля репутацията си и да унищожава своя брак. Ето защо помолил любовницата си да се върне в Италия и да не казва нищо, в замяна й предложил огромна сума пари. Той обещал да поеме издръжката на детето докато навърши 18 години и тя се съгласява.

 

Споделя тази история на най-близките си приятели. Те решават да го попитат от къде е толкова сигурен, че любовницата му ще задържи това дете, все пак той отказва да бъде с нея и да каже на жена си.

 

За да избегне всякаква гласност, той забранява на италианката да го търси. За да бъде сигурен, че тя ще роди детето й поставя ултиматум, когато детето се роди да изпрати пощенска картичка с надпис „спагети“.

 

След около осем месеца, той се прибира при съпругата си, както всеки ден, но този път съпругата му го шокира. Тя му споделя, че са получили странна пощeнска картичка. Поглежда го и му я подава в ръка. През цялото време жената наблюдава неговата реакция. След прочитането на редовете, мъжът припада.

В картичката пишело: „ Спагети, спагети, спагети, спагети, спагети. Три кюфтета, две – не. Моля изпратете малко повече сос“.*

 

* Закодираното съобщение от картичката в същност гласяло, че любовницата е родила петзнаци, от които три момчета и две момичета. Издръжката нямало да стигне, да се пратят повече пари.

Един поучителен и интересен анекдот. Понякога удоволствието може да струва доста скъпо. Ще се съгласите ли?/zajenata.bg