Ерогенните зони на мъжете според Зодията

Ерогенните зони на мъж ОВЕН –  Темпераментът на Овена иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Звуците ги възбуждат допълнително.

Твоят Овен ще бъде на върха на блаженството ако леко  масажираш и галиш главата му, докато дълбоко го целуваш и той ще достигне до такова състояние, че любовната ви игра много бързо, ще се превърне в легнала битка, от която и ти спечелиш доста.Ерогенните зони на мъж ТЕЛЕЦ –  Зоната на шията и врата са еротичните зони на телеца.

Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще разтопят телеца. Той си пада и по масажите с с ароматни масла. Послушай ни и ще видиш как железния Телец ще стане като коте.

Ерогенните зони на мъж БЛИЗНАЦИ –  Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Искаш ли нещо горещ, то тогава прокарай език през гърдите му, и от лактите до подмишниците.

Ерогенните зони на мъж РАК –  Известно е, че раците могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най-чувствителната област от тялото са гърдите, орално или ръчно стимулиране на зърната. Трикове от Кама Сутра да им се демонстрират обаче, не е нужно.Те няма да ги разбират.

Ерогенните зони на мъж ЛЪВ –  Гърбът им е особено чувствителен. Действай нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре. Много харесват всички видове масажи, особено когато са ангажирани към гърба.

Ерогенните зони на мъж ДЕВА –  При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Необходимо му е  да се подготви, защото най-важните зони за него са – корема, коленете, пъпа …И да пусне  тиха музика. Между другото, не забравяй да целунеш лицето му. Това също много му харесва и ше ти се отблагодари стократно!

Ерогенните зони на мъж ВЕЗНИ –  Долната част на гърба и дупето са чувствителните области на везната. Мъжът Везна възприема света визуално, направи му  стриптийз. Той с радост  ще  отстъпи на твоите желания и даже ще ти се подчини в леглото, но не забравяй  да го галиш около кръста и малко по -надолу. И започни  с целувки по корема – леко и нежно.

Ерогенните зони на мъж СКОРПИОН –  Това е зодиакалният знак, който има най-много активно еротично въображение. Всяко кътче трябва да произведе максимално количество удоволствие. Като държиш пениса му, може спокойно да се каже, че Скорпион е изцяло в твои ръце.

Ерогенните зони на мъж СТРЕЛЕЦ –  Най-чувствителната зона на мъжете от тази зодия са бедрата от външната и вътрешната страна. Не забравяй  внимателно, много внимателно да преминеш с нокти по мускулите  на краката и не се изненадвай, ако никога не успеете  да завършите  този нежен масаж.

Ерогенните зони на мъж KОЗИРОГ –  Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им: това може да ги докара до лудост! Плюс  масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. Не забравяй също, че  понякога едно  леко ухапване по върховете на пръстите му, и едно леко докосва  с език по дланите, биха го направили доста чувствителен.

Ерогенните зони на мъж ВОДОЛЕЙ –  Най-засилени ерогенни зони са: прасците или глезените. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие на 100%.

Ерогенните зони на мъж РИБИ –  Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст. Ако триете пръстите му (на мъжа риба) между твоите или леко ги хапете, ще направиш рибата луда от удоволствие./zajenata.bg