Революция в аналния с*кс – поза, която носи много удоволствие, без болка!

Когато става дума за анален секс , на всички първата им асоциация е позата, наречена „доги“ (кучешката поза).

Голям брой жени възприемат този вид секс като болезнен, така че често го избягват, но има и друга поза, която ще ви донесе много повече удоволствие, а много по-малко болка, разкрива сексологът и експерт по връзките, Карлин Коста.

Една поза особено ще ви позволи да контролирате темпото и ъгъла, а на партньора остава достъпна и възможността за стимулация на клитора, разкрива тя.

Става дума за позата на име „Matterhorn“, която предполага по-висока позиция на бедрата, както и по-добро усещане в областта на седалището.

В това положение, жената контролира дълбочината на проникване и близостта между партньорите.

Подредете няколко възглавници една над друга на височина на гърдите (или ползвайте мебел), така че ще останете на колене пред него, а ръцете поставете над тях.

Горната част на тялото трябва да бъде под ъгъл от 45 градуса.

Краката подпрени на коленете разтворете (по-широко от ширината на бедрата), а партньорът да бъде зад вас.

Ето колко е разумно е да имате анален секс !

Моля незабавно да си помислите, че става дума за обикновен „Доги стайл“, защото в този случай геометрията е на ваша страна. Въпреки че мъжът е зад вас, както в класическата поза, тази поза позволява на тялото много по-добър ъгъл, обяснява Коста и добавя, че в позата „Matterhorn“ имате възможност да се движите напред-назад, докато партньорът само се отдалечава от вас.

 

Тя съветва и разбира се да използвате лубрикант, за да се чувствате най-удобно и повече да се насладите и добавя, че в тази поза оргазмът е гарантиран./zajenata.bg