САМО ЗА МЪЖЕ! Ето какви са тънкостите на 24-часовия запой

Подозираме, че всеки един от вас е бил поканен на сватба в един или друг момент. Някои дори са имали нещастието да бъдат прокълнати и подмамени до олтара, където да подпишат окончателната смъртна присъда.

Добрите приятели винаги намират начин да предотвратят това изпитание, ала щом се стигне до последната фаза, тяхната единствена мисия е да подготвят младоженеца за 24-часов алкохолен маратон, който предстои.

Създаваме това ръководство за хората, които нямат търпение да експериментират с черния си дроб, желаят да пируват така, сякаш няма да има утре и се молят на Дионисий да пощади главите им, когато махмурлукът започне да се промъква.

Запознайте се с неписаните закони, малките тайни и редица други подробности, които биха могли да помогнат за изграждането на здравия алкохолен организъм.

Имайки предвид колко точно смятате да напомпате тялото си, препоръчваме да изградите здрава алкохолна основа. За мнозина, това е най-щастливата част от сватбения маратон, защото означава, че ще трябва да се храните като гладиатор преди последната си битка в Колизеума.

Не ви трябва шампион по готвене, само добрия стар джънк с повече люто, мазно, сладко и каквото още може да се сетите. Телешките големи дюнери с люто правят чудеса, айрянът ще помогне за преглъщане и да не забравяме, че мазните фалафели са царе за преживяването. Големите мазни бургери и дори баничките ще поставят здравата основа.

Изкушенията за бира може да са големи, но в този момент трябва да стискаш. Консумирай само вода с храната и изчакай поне 30-40 минути, за да провериш дали има още място, пише „Мен БГ“. Ако се окаже, че можеш да поемеш някоя друга поничка, действай здраво!