Как понасят дните без секс зодиите – Овенът е нервен, Ракът изпада в депресия, а Девата …

Овен Овните са пристрастени към секса, така че абстиненцията им е силна и не се препоръчва да остават без секс. За начало се утешават с порно филми и литература, но бързо полудяват.

Koгато загубят самоконтрол се превръщат в истински напасници.Техният подход тогава не нито страстен, нито тактичен, камо ли романтичен.

Без никакво въведение, на потенциалния партньор веднага му дават да разбере, че ги интересува единствено физическия контакт.

Телец Успешно се контролират. На страстните любовници им е необходимо повече време, за да действат. Но ако твърде дълго не правят секс, губят самоконтрола си и търсят жертва за секс.

Утеха за своята сексуална неудовлетвореност, телците намира в храната или в еротичните списания. Бързо се пускат в завладяването на противоположния пол, а истинската страст в тях ще почувствате в леглото.

Близнаци Те са любопитни, искат секс и променят партньорите си често. За тях сексът е важна форма на общуване, така че, когато не правят секс се чувстват изгубени и без ориентация.

Ускоряват търсенето на партньор с помощта на своите трикове.Те са добри актьори, особено ги бива, когато искат секс. Когато получат това, което искат, са в търсене на нова страст, въпреки че по-рано са обещавали голяма любов, вярност, реки и планини.

Рак Романтичният Рак е много еротично създание, но ням силна нужда от секс. Когато му липсва секс, по-скоро би бил сам, отколкото да във връзка с всеки. Хранят се от мисълта за истинска любов и връзка, така че дълго могат да издържат без секс.

При Ракът емоциите трябва да бъдат също толкова силни, колкото и секса. Дългите недоволство може да се превърнат в разочарование, депресия и оттегляне в себе си. Повечето живеят и им е по-добре в света на еротичните фантазии, с които компенсират лошия сексуален живот.

Лъв Ловецът Лъв постоянно мисли за секс и напълно се възползва от него. Въпреки че истински се наслаждава на правенето на любов, сексът вижда като потвърждение на своите ценности и хранене на егото.

Когато въздържанието е много, лъвът е нервен и податлив на словесни спорове. Иска да се похвали за своите сексуални подвизи и обещава незабравими нощи. Затова чудесно прикрива и липсата на секс, иска да запазят образа си на голям любовник пред останалите.

Дева Наглед са студени и създават впечатление, че сексът не ги интересува, а всъщност са ненаситни и жадни за любов. Искат нежност и ласка, а въздържанието им е много трудно. Така липсата на секс е най-лошата работа, която може да им се случи и на тях и на тяхното обкръжение, защото стават яростни и тревожни.

Липсата на сексуална активност компенсират с работа. Ако от брака или връзката не получават достатъчно секс, Девите момичета охладняват и лесно се решават двоен живот и изневяра.

Везни Везните не са зависими от секса, а от любовта, така че самотата е най-голямото наказание, защото без любов не могат да функционират. Често смесват любовта със секса. Затова за тях въздържанието е непоносимо.

Трудно понасят самотата и дългата липса на сексуална активност, така че лесно стават безразборни. Те са вечните свалячи, с флирт хранят душата си, така че често им омръзват партньорите.

Скорпион Ненаситните Скорпиони се наслаждават на секса. Техният страстен характер трябва да отговаря на тези инстинкти често. Винаги готови за нови еротични преживявания.

Ако не правят секс губят самоконтрол и лесно стават обсебени от секса. Налагат се на всички, за да получат това, което искат, упорити до край. По време на „суша“, често знаят да потърсят помощ от проститутка.

Стрелец Темпераментните Стрелци обичат секса по всички начини и във всички варианти. Но не са зависими от него. Рядко приемат секс за една нощ, а скоро забравят за това приключение. Съвсем нормално е за тях и да има и да няма секс.

Въздържанието понасят чудесно, а сексуалната енергия изхвърлят със забавление и спорт.

Козирог Те са страстни, но са известни със самоконтрола. Това не означава, че нямат сексуално желание, напротив страстни са, но много придирчиви. Козирогът е сексуално активен, но дори когато партньора го привлича, може и без секс.

Затова и те, най-добре понасят абстиненцията. Могат без секс месеци, дори години, а в тяхното поведение не би имало никаква промяна.

Водолей Водолеите не зависят от нищо толкова много, колко от секса, но все пак могат дълго да изтърпят. Нямат проблем да кажат колко дълго не са правили секс. Ще се забавляват с приятели и по техен свой ​​начин ще чакат секса да се случи.

Дори и дълго да са се въздържали, не са нетърпеливи, защото мразят лесни мишени.

Риби Романтичните Риби често са жертви на своите дълбоки чувства, които влияят както на всяка част от техния живот, така и на техните сексуални действия. Сексът равняват на любовта, така че винаги са влюбени в този, от който искат секс.

Периодът без партньор, обикновено прекарват панически търсейки сродна душа, и не избират просто обект на сексуално желание./zajenata.bg