Пич прекарва година и половина в тренировки и добър начин на живот – резултата е на лице!

Ако искаш да видиш резултат, трябва да положиш усилие. До този извод е стигнал този младеж след година и половина в тежки тренировки.
След като се е преместил във Великобритания, той се озовал до фитнес, който работи 24/7  и тогава решил, че няма място за повече оправдания…

В началото практически прилича на някое хлапе, което всички тормозят в училище, а година и половина след това прилича на истински викинг, но как го е постигнал? Преди да започне всичко той е тежал около 60 килограма, което в комбинация с ръста му от над 1,85 е смешна гледка, а в края на процеса около 82.

Диетата:

Отначало взимах всякакви неща, ZMA, протеин на прах, аминокиселини, каквото се сетите.

Нито харесвах вкуса им, нито имаше резултат – загуба на време и пари. Единствените добавки, които примем са: мултивитамини, рибно масло и креатин, нищо повече! Задължително отделям поне по осем часа всеки ден за сън, а това не е толкова лесно, защото започвам работа в 05:45, но трябва да се правят жертви.
Никакъв алкохол! Преди много обичах да се наливам с бира с приятели, но вече просто не изпитвам удоволствие от това. Не харесвам вкуса, не харесвам миризмата на алкохола, единственото, което пия вече е вода, просто вода.

Храненето ми се промени доста в зависимост от тренировките, но никога не съм броял калории, просто гледам да ям хубава храна в големи количества.

Тренировките:

Първо започнах със стронглифт тренировки 5х5. 3 месеца една и съща програма и НИКОГА не изпусках тренировка, независимо дали се чувствам зле, дали е празник или нещо друго. За тези 3 месеца качих от 60 до 70 килограма и се чувствах невероятно, бях по-силен, изглеждах по-добре,а  и хората вече забелязваха резултата дори с дрехи.
В този период диетата ми беше проста – ядях от всичко по много, като дневно пиех и над 2.5 литра необезмаслено мляко. Това с млякото го правех само в този период, по-нататък не беше нужно, а и не ми харесваше да ходя до тоалетна на всеки 30 минути.

Продължих със силовите тренировки, този път с нова програма тип „PHUL“ и бях в залата 4 дни в седмицата.
Отново продължих с този тип тренировки около 3 месеца, но заразлика от 5х5 тренировките, сменях упражненията през 2-3 седмици, това работеше много добре за мен.
Вече подбирах по-внимателно храната, като си закупих ‘гейнър’ и пиех по една доза преди лягане. По-нататък разбрах, че това е голяма грешка…
В краят на този ‘цикъл’ бях около 76 килограма.

 

След като вече не получавах дори мускулна треска от предишната ми програма минах на далеч по интензивни тренировки.
Вече бях в залата 5 пъти седмично, упражненията бяха почти двойно като бройка(6-8 дневно) и вдигнах килограмите.
Тук достигнах и моята мечта, да бъда 80 килограма! Но какво става с мечтите, когато ги постигнете? Искате повече!
Диетата ми беше същата както и при предишната програма.

Прибрах се в Холандия, живея в малък град и направо се чувствах като бог! Бях по-едър и по-силен от връсниците ми, истински викинг! И няма нищо случайно в този живот, да знаете! Точно, когато се прибрах, отвориха нов фитнес в града.. отново с работно време 24/7.

Отново промених програмата, вече е ориентирана повече към бодибилдинга. Тренирам 6 пъти седмично и вече няма нужда да казвам, че блъскам в залата. Над година здрав труд се отплати добре, но не спрях до тук. Продължих здраво, отново без да изпускам тренировка и резултатите ставаха все по-добри.
Вече си бях вкъщи и не избирах какво да ядем, просто продължих да ям много! Най-сетне се отървах от глупавите ‘гейнъри’ и продължих с мой си шейкове.

В днешно време тренирам по системата на Лазар Ангелов и добавих малко допълнително кардио.
Когато започнах бях около 83 килограма, сега съм малко над 85 въпреки интензивното кардио. Само да вметна, преди да започна с тази програма си взех почивка от тренировките за 2 седмици. Беше ми изключително гадно и се ядосвах, че не съм в залата и не тренирам, не ставам по-добър…  Когато започнах отново всичко беше перфектно! Отново получавах мускулна треска и с всяка изминала седмица виждах резултатите. Освен това, забелязах, че ставам доста скован и издръжливоста ми куца, понякога се налага да качвам 6-7 етажа пеша и се изморявах! Затова в почивните дни тичам по 5-8 километра.
Диетата си остана същата като преди – големи количества хубава храна и мой си шейкове, без глупости.

тренировки

Евала на пича! В крайна сметка това, което прави, не е крайно трудно за изпълнение, а резултата е на лице! /mensbible.bg