Ето защо мъжете обичат секс с възрастни жени

Означава, че по-голямата жена има по-голям житейски опит, така че с това и сексуален.

Мъжете обичат възрастните жени в леглото. Сред младите мъже има много, които искат секс с повъзрастна жена от тях.  Защо е така? Ето някои отговори на този въпрос.

Предполага се, че възрастната жена има по-голям житейски опит, така че с това и сексуален. Младите мъже виждат в нея истински сексуален експерт.  Знаят какво искат  Възрастните жени отлично познават тялото си, знаят какво искат, а това, което е най-важното е, че не се притесняват да покажат това.

Те са отпуснати Възрастните жени са отпуснати и с това повече се наслаждават на секса, което е изключително вълнуващо за силния пол.

Осъзнават значението на секса  Знаят какво означава секса и не го използват, за да получат нещо материално от младия мъж. Наясно са за физическите и психическите удоволствия от секса.

Игра в ролята на учителка  Отдават се на това, че играят роля на учителка в секса. Чувстват, когато трябва да бъдат доминиращи, а когат трябва да оставят основния въпрос на партньора. Знаят как да направят атмосфера, без срам ще купят някоя еротична книга или секси играчка. Имат самочувствие Когато мъжът види жена, която е пълна с увереност, върху него това действа изключително вълнуващо.

 

Мъжът знае каква е

С тях няма игри, маневри и тестване. За тях телефонът не служи за игра на котка и мишка. Вярно ще дадат да се разбере какво искат от тази връзка и не се страхуват, че ще загубят партньора, ако са отворени./zajenata.bg