63% от жените харесват грубия секс

Добри новини господа, не сме единствените, които смятат, че сексът може да е и много странно изживяване. И докато ние си мислихме, че гледаме странно порно, едни добри хора от OkCupid са признали, че 62% от жените обожават по-грубия секс. Какво точно е това? Не говорим за нищо толкова изчанчено, колкото сте гледали в нюансите на сивото. Просто жените се възбуждат, когато са хапани, пляскани и драни.

Освен това обичат да прилагат наученото и върху мъжете. Според сексолозите, тези действия повишават кръвното налягане и възбуждат допълнително.

Това означава, че някои зони в мозъка ще бъдат оросени още по-добре и шамарът по дупето може да активира онази зона, която е отговорна за удоволствията. И как може да проверите най-бързо? Дърпането на косата по време на секс не само намества избраната, но и събужда всички заспали перверзии. Цифрите от OkCupid не биха могли да излъжат, след като всички жени търсят авантюрите там. Други източници на забавление и възбуда остават захапките (жените обичат да ги хапят), както и завързаните ръце и крака. Все пак е препоръчително да проведете сериозните разговори, преди да извадите големия камшик! Лубрикантът също помага!