Ето как да избегнем непохватността и рутината в леглото

Понякога мълчанието и липсата на комуникация, могат да ви изиграят лоша шега. Все повече жени се оплакват, че партньорите им не полагат достатъчно усилия, за да ги накарат да се почувстват добре и са превърнали сексуалния акт в нещо обикновено и стандартно. Някои от тях дори не полагат усилия да поправят грешките си, а други въобще избягват половото общуване. Ако и вие страдате от мъжко “главоболие“, то трябва да сте наясно, че това не се харесва на жената до вас и поведението ви може да доведе до не желани последици.

Предлагаме ви няколко основни правила, които да разчупят сексуалния живот и да ви извадят от рутината, в която сте попаднали.

Направете й игриво предложение за секс

Това е съвсем лесно и не изисква нищо друго освен желание. Правилата на играта са съвсем прости. Предложете да направите нещо интересно, което и двамата не сте опитвали до момента. Опитайте с нова техника или с приятна промяна на любовната прелюдия.

Пишете си съобщения, за да поддържате сексуално напрежение

Доказано, е че практиката със сигурност работи в случай, че и двамата имате чувства един към друг. Няколко намека със сексуален подтекст могат да направят деня ви наистина изпълнен със сексуални мисли. Това би накарало и двамата да очаквате след работа да се отдадете един на друг.

Предложение за секс играчки

Опитайте да вкарате малко разнообразие чрез използването на секс играчки. Обикновено повечето двойки избягват темата защото я приемат за смущаваща. Не забравяйте, обаче, че те са създадени именно за възрастни с цел разнообразяване на половия им живот. Обсъдете, коя би била най-подходяща за вашите нужди и предпочитания и се постарайте да я вкарате в употреба по най-бързия начин. Разнообразието в повечето случаи се оказва доста освежаващо за всяка връзка, изпаднала в дупка.

Не бъдете твърде мълчаливи

Никой не се възбужда, когато половинката му мълчи или се държи като дърво в леглото. Малко сексуални намеци под формата на звуци издаващи изпитваното от вас удоволствие, може да накара партньорката ви да разбере, че наистина се наслаждавате на секса. Те сами по себе си насочват партньора към правилните действия.

Не бъдете консервативни

Ако и двамата сте отворени към сексуалните експерименти, но все пак връзката ви е в застой, то можете да опитате разнообразието, от филмите за възрастни. Няма нищо лошо да опитате да имитирате пози, които ви се струват приятни и забавни. Обсъдете го и се постарайте да използвате нови техники. Това ще ви сближи и ще ви даде увереност. По този начин и двамата докажете, че търсите и сте готови да разнообразите сексуалния си живот.

Използвайте фантазията си

Няма нищо по-скучно от еднообразни и повтарящи се действия, особено когато става въпрос за секс. На никой не му е до омръзнали и еднообразни неща. Съветът ни е е да дадете пълна свобода на фантазията си. Това важи и за двамата ви. Поемането на лична инициатива може приятно да изненада човека срещу вас. Примерите наистина са безброй. Като се започне от секси бельо и разхвърляни розови цветя в комбинация с романтична обстановка, и се стигне до малко по-хард експерименти с белезници и ролеви игри. В този случай всичко се определя от нагласата и отвореността ви към изследването на нещо ново.

Автор: TheM; Източник: Blogzdrave