Най-добрите секс пози в тоалетната

И така, my friend, знам, че поне веднъж в животеца ти се е случвало да попаднеш на някоя разгонена кошута из градските бардаци, която без капка свян те е задърпала към „двете нули“, където си ѝ показал своята магия, или поне се надяваме да си го направил за да отсрамиш нас мъжете.

Така де, всичко хубаво, обаче кенефът все така ще си остане едно от най-неприятните места за ласки, тъй като повечето такива са като от крайпътните мотели, които често сме виждали в добрите стари американски филми – отвратителна работа, но все пак TheMainline е длъжен да ти помогне дори и в тази трудна ситуация.

И така, непослушнико, ето ти малко полезно четиво за различните пози при практикуването на секс в тоалетната:

Има очевидни недостатъци в това да се прави секс в обществена тоалетна. На първо място не забравяй, че не си у вас.

Второ, необходимо е да знаете, че тези помещения обикновено са мокри и хлъзгави, за което е необходимо да изберете стабилна поза, за да избегнете неудобна ситуация.

Секс върху тоалетната чиния

Хващаш я тази мръсница и я завърташ с гръб към теб, вдигаш ѝ едното краче на тоалетната чиния, дори може да ѝ оставиш опцията да се подпре на стената с две ръце, и я подхващаш. Няма да изпадаме в подробности да ти описвам и движенията, които трябва да изпълняваш, но знай, че това е една от най-стабилните пози в тоалетна, имайки предвид по-горе написаното за хлъзгавата настилка.

Секс до тоалетната чиния

Тук нещата са като в секса върху тоалетната чиния, но разликата е в това, че оставяш разтреперените ѝ крачета на земята, хващаш я за двете ѝ ръце, и си ти. Убеди се, че си заел правилната позиция, което ще рече, че трябва да си зад нея. И имай предвид, че ако ѝ изпуснеш ръцете ще стане наистина неприятно, защото тя ще си забие лицето в стената, и най-вероятно вечерта ще завърши в болница – тя със счупен нос, ти с наранено либидо.

Секс върху мивката

За този вид изпълнение, трябва да се уверите, че мивката е достатъчно добре закрепена, за да издържи теглото Ви.

Слагаш кошутата да седне на ръба на мивката, повдигаш краката и … после знаеш какво да правиш.

Секс до стената

Това е може би една от най-известните пози в киното. Знаеш … подпираш я до стената вдигаш крака ѝ или и всичко е в твоите ръце.

Длъжен съм да поясня, че тази поза е само и единствено за мацки, които притежават по-дребничка физика. Ако случайно кошутата се окаже „кобилка“, демек – едра жена, ще видиш зор ако не си поне два пъти по едър от нея.

Автор: TheM