Говеждото на TheMainline

Ето, че отново е събота и е време да си сготвим нещо вкусно, защото през седмицата едвали ви се е занимавало с подобни неща.

Днешното меню на TheMainline предлага говеждо. То се приготвя само за 20 минути и не изисква нещо специално. Необходими са ви само няколко съставки и малко желание да се надигнете от дивана.

Ето и необходимите съставки за „говеждото на TheMainline“:

500 гр. говежда кайма

400 гр. (Един пакет) азиатска салата или пържени зеленчуци микс.

(Може да добавите и малко скариди)

1 връзка кориандър

1/2 чаша неосолено кашу (80гр.)

Ето и как да забъркате всички тези неща:

Първо загрейте тигана на умерена температура, след което добавете масло. След това изсипвате каймата вътре и започвате да бъркате, докато не започне да променя цвета си. После добавяте зеленчуците (и скаридите, ако има), гарнирате с малко соев сос, черен пипер и съвсем малко сол.

След като зеленчуците и каймата са почти готови, добавяте пресния кориандар и кашуто.

Оставяте ястието за още няколко минутки и след това сте готови.

Както казах – за не повече от 20 минути получавата вкусно ястие, с което да си доставите малко удоволствие на душата, след натоварената седмица.