Ким Кардашиян пусна своите първи снимки за тази година

Ким Кардашиян е отговорна за новите приливи и отливи в Коста Рика. Дамата с голямото и впечатляващо седалище е пуснала няколко снимки от почивката си, след като признава, че 2016 година е била наистина трудна за нея. Реалити звездата признава, че така се опитвала да забрави инцидента в Париж. Освен обирът, дамата трябваше да се пребори и с факта, че мъжът и влезе в болница след изтощението.

Кими си е взела и компания в лицето на сестра си Клои и била забелязана от папараци, които нямали нищо против да щракнат няколко кадъра по темата.

Почивката не е попречила за изразяването на мнението около забраната за допускане на мюсюлмани в САЩ и Кардашиян побърза да покаже статистиката на своите 49.8 милиона последователя в Twitter. Нейната статистика ясно показва, че има само двама души, които биват убити от джихадисти на година. Не сме сигурни дали е особено правилна, след като си спомняме колко загинаха в нощен клуб. Американската политика не ни вълнува особено и предпочитаме да покажем слънчевото затъмнение в Коста Рика.