Новият изпълнителен директор на Penthouse е феминистка, която държи на голотата

Ето ви една интересна новина от света на мъжките списания, която едновременно ви радва и изненадва. Все пак всеобщото мнение за феминистките е, че са жени, които са изцяло антинастроени към ексхибиционизма и експлоатацията на женската външност за задоволяване на мъжкото его.

Кели Холанд

Кели Холанд

Кели Холанд е една нетипична дама, която вече в продължение на 10 години е част от Penthouse, но едва през 2016 успява да закупи контролния пакет акции от списанието и да се превърне в новия му изпълнителен директор.

Холанд е известна с работата си в киното, като сред любимите ѝ жанрове са документалните филми и порното.

Правилното четете, макар да не знам, защо се изненадвате отново. Не разбрахте ли вече, че говорим за една много нетипична жена със собствено светоусещане.

Нееднократно тя се е самоопределяла за феминистка от левицата, за да допринесе допълнително за конфликтния си образ пред обществото.

Преди няколко дни колегите от Esquire публикуваха едно мащабно интервю с Кели Холанд, в което основната тема бе политиката. Все пак в САЩ в момента се сменя една дългогодишна система, в която години наред тя има дейна роля.

Връзката на това с голотата в Penthouse е очевидна, защото изпълнителната директорка е на мнение, че момичетата имат право да вършат, каквото си поискат, включително и това да се снимат чисто голи за еротични списания. Това си е своего рода проява на чист феминизъм, защото преди години желанието на моделите не е вземано под внимание, а други по-висши сили от тях са вземали тези решения.

Днес Penthouse се счита за един губещ проект, който въпреки 4-те десетилетия на пазара, е на път да изчезне. Поне така бе преди Холанд да се заеме с него. За пръв път от няколко години насам списанието бележи печалба във финансовото тримесечие, което говори много за бизнесплана на феминистката с напредничаво мислене.

Подобни хора е видимо, как движат света в правилната посока, защото в свят, в който безплатното порно властва над света, тя успява да съживи умиращия труп на едно печатно издание, което залага основно на голота. Причината за успеха ѝ се крие в качеството, към което всички ние трябва да се стремим.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Esquire