Жените обичат цици, колкото и мъжете

Дори в момента да го отричате, бързо можем да ви изброим няколко фактора, които доказват, че циците са обект на симпатии за всички полове.

Ако попитате един мъж за бюста, той е готов да ви изброи хиляди причини, поради които си пада по пищните форми и почти всяка една от тях ще е свързана със секс.

Жените от друга страна имат влечение към гърдите от други подбуди. Най-често става въпрос за съревнование.

Както един мъж вижда друг на улицата и веднага си прави равносметка, дали може да го победи в ръкопашен двубой, така и жените правят сравнение с външния вид на приближаващата насреща цицорана.

Друг факт, който нежната половина от света оценява в цомбите, е чисто първичен и се крие в ранната детска възраст. Да, говорим за бозаенето, както сигурно се досещате.

Мъже или жени, в началото всички сме се интересували от циците, като източник на храна. Невръстният човек изпитва няколко основни нужни, най-важната от които е нуждата от храна.

По света има редица научни трудове, опитващи се да извлекат някаква закономерност по отношение на интересите към млекопроизводителите, но до момента няма нито един официално признат от реномираните институции и журнали.

Но дори те не могат да отрекат факта, че гърдите не представляват ексклузивен интерес само на мъжете. Е, ние може би повече се интересуваме от тях, но пък от друга страна може и просто по-лесно да си го признаваме публично.

Автор: Десислав Янкулов