Новото гадже на Дженифър Лаврънс е гениален режисьор

Не го казваме просто така, а наистина го вярваме. Дарън Аронофски е един от съвременните гении във филмовото изкуство, като само част от творенията му са „Черен лебед“, „Кечистът“ и „Реквием за една мечта“.

Лаврънс и Аронофски са двойка от няколко месеца, но едва в началото на този папараците започнаха да ги спипват, че не са просто колеги.

Двойката е хващана да посещава различни ресторанти и да разхожда кучето на Лаврънс, като на моменти спират пред някой цветарски магазин, за да си разменят по някоя страстна целувка.

Последният случай е от 2 ноември в Ню Йорк, когато по никакъв начин не са опитали да скрият отношенията си на тротоара и така нечии наблюдателен фотоапарат ги е хванал в кадъра, който виждате и тук.

Преди години щяхме да кажем, че разликата във възрастта между двамата не бива да се подценява, но днес е повече от нормално едно 26-годишно момиче да излиза с 47-годишен мъж. Поне е сигурно, че тя не го прави за пари, защото носителката на Оскар вече от няколко години е сред най-обезпечените актриси в Холивуд.

Честно казано, радваме се за двамата, защото по някакъв начин си подхождат, въпреки врабчето, което сякаш е лапнал Аронофски с този мустак, който е си е пуснал напоследък.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Harper’s Bazaar