Арогантността на Джъстин Бийбър премина границата в Манчестър

Канадецът е повече от очевидно, че прекалява с наркотиците, щом си позволява вече да казва на публиката си как да се държи на концертите му.

На последния в Манчестър Бийбър се разсърди на феновете си, че викали прекалено много между отделните песни и в даден момент хвърли микрофона и слезе от сцената зад кулисите.

Там той прекара няколко минути, в които очевидно е бил жестоко смъмрен от организаторите и PR-ите, защото се върна обратно и обясни причината за напускането на сцената.

Оказва се, че хората го смущавали, когато крещели наоколо и искал всички да се държат малко по-нормално и да изразяват любовта си към него по различен начин.

Аз лично не мога да си представя по-голям връх на арогантността, когато си позволяваш да отправяш подобна инфантилна критика по адрес на хората, които ти плащат заплатата.

Всички знаем, че фенската маса на Бийбър е съставена основно от подрастващи момичета, които буквално и преносно припадат по своя любимец и това е начинът им да засвидетелстват своята любов.

Ако певецът не иска подобни реакции от публиката, това значи всичките тези девойки да си останат вкъщи, а залите да опустеят, тъй като „по-възпитаната“ публика едва ли ще дава десетки и стотици долари, за да слуша лигавщините на едно разглезено хлапе, имало късметът да попадне на правилните хора в правилния момент.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Esquire