Неписаните правила на мастурбацията

Е, вече няма да са неписаните, а ще са НАписаните правила. Време е да се научиш на малко дисциплина, когато му дойде време, да биеш маймунката. Все пак живеем в забързани времена, в които човек трябва да спазва определен ред, ако искам всичко да върви по правилния начин.

  1. Винаги подбирай времето – Не можеш по всяко време да дърпаш с едната ръка панталона, а с другата да се ровиш в гащите си.

    За това трябва да си има време, което да е само и единствено за теб. Не го прави по време на работа, не го прави преди закуска, не го прави, докато шофираш. Прави го, когато му е времето!
  2. Винаги подбирай мястото – Ще се повторя – не го прави по време на работа, не го прави, докато шофираш! Избери си удобно място, на което да ти е гот да положиш заголен задник. Избягвай места, на които се храниш, защото в екстаза можеш да зацапаш места, които да пропуснеш при почистването.
  3. Не го прави насила – Това, че си свикнал всеки ден да празниш топките, не значи, че е правило. Опитвай се да се възползваш от настроението си. Все пак идеята е да ти е хубаво, а не да допринасяш за ежедневия трафик в сайтовете за порно.
  4. Докосвай се и на различни места от пениса – Мастурбацията е форма на секс, която човек практикува сам със себе си. Затова е добре да се възползваш от всичките си сетивни органи, ако искаш да си доставяш максимално удоволствие. Не игнорирай топките, нито пък гърдите си. При мъжете зърната може да изглеждат безполезни, но така или иначе си остават една от най-чувствителните зони от тялото.
  5. Не се фокусирай върху оргазма – Той трябва да е ефект от усилията ти, а не самоцел. Ако се насладиш на еротичния масаж, който си прилагаш, тогава шансовете да изпиташ върховното самостоятелно удоволствие се увеличава драстично. Иначе само извършваш някакви рутинни действия, след които от немай къде пълниш една салфетка със семенна течност и до там.
  6. Буди сигурен, че си сам – Няма нищо по-смущаващо от това да бъдеш хванат със салама в ръка. Това е все едно да си крадец и полицията да те хване на вратата на банката. Целият кеф отива подяволите, а и с човека, който ви е видял, никога няма да сте същите. Просто бъди сигурен, че вкъщи няма никого.

Автор: Десислав Янкулов