Хванаха полицай да мастурбира по време на нощната си смяна

35-годишният Глен Уулард от Белихам, Пенсилвания, е бил спипан на местопрестъплението, вместо той да сгащва престъпници, по време на нощната си смяна.

Полицай Уулард бил забелязан от жена на паркинга пред денонощен супермаркет да лъска бастуна, при вида на което стресираната госпожа позвъняла на 911, за да сигнализира за непристойния акт на униформения.

Друг патрул се появил мигновено на мястото на произшествието, за да задържи колегата си, който в момента е обвинен за публично непристойно държание по време на служба.

В своя защита мастурбатора в униформа казал, че това бил единственият начин, за да се задържи буден.

Той тъкмо оставил колегата си, когато смяната им привършвала, след което било време да се прибират към вкъщи, но се опасявал, че ще заспи зад волана. За да се опази буден в следващите минути, Глен решил да се сбори с маймунката, но за негово нещастие бдителна гражданка го видяла и го натопила пред другите полицаи.

Не е ясно, дали от участъка на Уулард са взели сериозни мерки за провинението, но и самото достигане на новината чак до нашите ширини може да се сметне за достатъчно наказание за човека, който просто не искал да стана причина за катастрофа, удряйки си една бърза за края на работния ден.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Barstool Sports