5 неща, които се случват само във филмите за възрастни

Сигурно си забелязал, че порното е любимата ни тема, която нищим ден след ден, докато сме в офиса, на спирката за метрото, в библиотеката и къде ли още не. Този път ще обърнем внимание на константите във филмите за възрастни, които рязко контрастират със събитията от реалния живот. Представете си, че това е като във филмите за Джеймс Бонд. Събитията там винаги са епични, но рядко са възможни.

  1. Двойно проникване – Едни от най-популярните сцени в порното са за девойка, която го поема едновременно в путиту и дупиту. Така се създава впечатлението, че тройките са нещо уникално, като изживяване, особено пък за мацката, която получава шанса да се наслади на два съвършени пениса в най-скъпоценните си отверстия. Е, за киното може и да е така, но в действителност жените не си падат особено по подобни изпълнение. Мнозина от тях дори твърдят, че са крайни привърженици на моногамията, а подялбата на собственото им тяло с двама мъже едновременно е истинско табу. Да не говорим, че все още има много такива, които ги е страх от аналното проникване.
  2. Непрестанното мучене – Да, разбираме, че мацката по средата на едночасовия си оргазъм, ако съдим по сценария, но възможно ли е тя да е в такава крайна еуфория в продължение на цялата сцена? Определено не! И ето там идва майсторството на актрисите в порно индустрията, които печелят големите си хонорари именно в моменти, в които успяват да заблудят зрителя, че са по-добри в оргазмите дори от свинете. В действителност сексът е едно сравнително тихо преживяване, което трае около десетина минути. Нормално е мацката да изцвили в даден момент, ако си достатъчно добър, но вземе ли да крещи през целия сеанс, значи се гъбарка с теб.
  3. Мръсният език – Има хора, които се възбуждат от говоренето и то много. По тази причина в повечето филми за възрастни изобилства от монолози, в които мацката не спира да крещи мръсотии в лицето на обладаващия я в момента колега. Направо в даден момент ти се струва, че не е млъкнала през цялото време, докато реди цинизми. Допускаме, че и в реалния живот има такива хора, но те са със специфично психологично състояние, наречено „Синдром на Турет“. При всички останали мръсният език се побира в две-три реплики и туй то. Така, де. Ще рецитира стихотворение или ще се наслаждава на акта?
  4. Свършване на лицето – Статистически погледнато цели 81% от сексовете в порното приключват със свършване на лицето. Това е израз на доминация от страна на мъжа над жената, което се смята и за психологическо емоционално състояние. В личния ви живот, колко често сте чували думите: „Свърши ми, бебчо, на лицето“? Аз лично – никога. Допускам, че и вие го чувате прекалено рядко, защото жените обикновено признават, че това им е най-неприятната част от секса. По тази причина те толкова много държат да им казваме, когато ще свършваме. Две са местата, които ги притесняват най-много – едното е вътре, другото е на лицето.
  5. Непрестанната ерекция – Чували сме не една и две истории от порноактьори, които притежават специфичното умение да се възбуждат под команда и да свършват при така. Склонни сме да им вярваме, че притежават такива способности, защото все пак в този бранш мъжете определено са малцинство. Едва ли става въпрос за липса на желаещи, а по-скоро са прекалено малко можещите. Точно тук се усеща и разликата между обикновения мъж и порнозвездата. Ако той може да го държи корав с часове, то при теб става въпрос за ритуали, наподобяващи религиозни обреди, вещаещи покачване на кръвното налягане в интимната област. Ако трябва да се изкажа не чак толкова префърцунено, ще напиша, че на теб патката ти става основно сутрин и когато жената започне да те гали, докато децата са заспали.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Men’s Health