Пореден случай на учителка блудствала с малолетен

Новината отново идва от САЩ, като този път щатът Илинойс се прославя със своят 34-годишна гражданка, която е блудствала с 13-годишно момче.

Жената се казва Бриана Травис. Тя е вече бивша преподавателка по музика в средно училище „Даниел Уебстър“.

Съдът я призна за виновна по обвинението за блудство с малолетен, налагайки и най-строгата мярка за задържане под стража в следващите 14 години.

Едва след като излежи 85% от присъдата си, тя ще има право да пледира за предсрочно освобождаване. Дори това да се случи, г-ца Травис вече е регистрирана, като сексманиачка и обществото завинаги ще гледа на нея с подозрителни очи.

Как се е стигнало до съд? В съдебните показания е вписано, че мнителен родител е подал сигнал в полицията, когато е открил размяна на неприлични съобщения между сина му и въпросната учителка.

Любопитното е, че не въпросното момче е станало жертва на развратната преподавателка, а е било друго дете, което в последствие е било привикано от съда, за да даде показанията си срещу Бриана Травис, след което се стигнало и до справедливото решение.

Честно казано, имаме чувството, че подобни инциденти в САЩ се случват ежедневно и докато ни се струваха някак трагикомични, вече започват да предизвикват искрена погнуса у нас и именно по тази причина не подходихме комично към тази новина.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Daily Mail