Младите момичета прибягват все по-често към пластична хирургия на гениталиите

Статистиката показва, че ръстът на вагиналната реконструция в пластичната хирургия е нараснала с цели 80% от 2014 до 2015 година, като процентът продължава да расте от началото на тази година.

Оказва се, че жените по цял свят започват да демонстрират капризи по отношение на външния вид на вагините си. Това е нещо, което малцина са очаквали, но от друга страна е нещо съвършено логично.

Психолози смятат, че причината за подобни действия от страна на младото поколение се таи в сексуалното образование, което получават от всевъзможни източници.

Най-често младежите на днешно време прибягват до порното, за да придобият първите си представи за секса, а това неминуемо води до погрешни очаквания от женска и мъжка гледна точка.

Докато момчетата си представят, че сексът ще е едно епично атлетично изживяване, жените смятат, че, за да прави секс една жена, тя трябва да изглежда по определен начин.

За никога не е тайна, че в порното актрисите в по-честия случаи изглеждат съвършено. Те са с перфектен бюст, идеални черти на лицето, изваяни дупета и не на последно място – идеални вагини.

Момичетата на възраст около 18 години изглежда все по-често черпят вдъхновение от филмовата индустрия за възрастни, а от там следват и завишените им интереси към пластичната хирургия в интимната област.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Time