Майк Тайсън ще гостува в България

Почти невъзможно е да ме чуете да коментирам риалити предавания от рода на Big Brother, но в случая съм склонен да направя изключение, заради една от най-големите боксови легенди в историята.

Колегите от Нова Телевизия са се постарали да зарадват своите зрители с вкарването на Майк Тайсън в своето предаване за десетия юбилей на Брадъра.

Тайсън в последните години се изявява повече, като шоумен, отколкото като пенсионирана спортна легенда, което е неговият начин, за да се върне към света след поредицата от проблеми, които съсипаха края на кариерата му.

Тук е моментът да припомним, че преди няколко години българският Big Brother покани други две световни звезди в лицата на Парис Хилтън и Памела Андерсън, като и в двата случая опитите не бяха особено сполучливи.

Милиардерската наследница изигра продуцентите, които ѝ предложиха договор, според който може да си тръгне по всяко време от къщата, а тя дори не прекара един цял ден на територията на България, камо ли пред камерите.

Плеймейт №1 в историята пък стана повод колегата Ники Кънчев да се поизложи, въпреки че в продължение на десетилетия гради име на сериозен телевизионен водещ. По сценарии тогава той трябваше да приветства Пам в къщата с някаква шега, която в случая се оказа доста плоска и глупава, а именно въпросът, дали циците ѝ са застраховани.

Ще е интересно да видим, дали и сега опитът с Железния Майк ще сработи или ще станем свидетели на поредния скъп, но глупав експеримент в българската продукция.

Автор: Десислав Янкулов