Нужни са 19 целувки, за да избере жената своя мъж

Това са числата, които са изведени след едно проучване измежду 2000 жени, които твърдят, че са открили мъжа на живота си. Те са целунали средно по 19 мъже преди да открият принца, което си е доста интересна информация.

Смята се, че жените нямат никакъв проблем с целувките за разлика от секса. За тях е далеч по-лесно да предвидят бъдещите си отношения с даден мъж, когато го целунат, докато сексът е акт, който идва в следствие на редица други взети решения.

Изследването показва още, че жените най-лесно откриват Мъжа, когато получат помощ от приятели. Психолозите дори твърдят, че това е и най-правилният начин, защото приятелите ни са хората, които ни познават достатъчно, за да предвидят предпочитанията ни. Така, когато те ни запознаят с някого, шансовете той или тя да се окаже правилният избор, се увеличават драстично.

Противно на статистиката, повечето хора биха казали, че е по-лесно да откриете половинката си в някое заведение след чашка или две алкохол. Замислете се и ще установите, че този метод не е от най-сполучливите, освен ако не изглеждате, като Анджелина Джоли и Брат Пит.

Споменатото горе проучване е извело и едни други интересни резултати, касаещи случаите, в които жените съжаляват, че са целунали някого.

Цели 59% от интервюираните си признават, че са изпитвали погнуса от целувка поне веднъж в живота си. Друга от водещите групи  пък признават, че са се целували с женен мъж, докато най-малка част от дамите открито признава, че се е натискала с шефа си. В средата се падат целувките с колеги и гаджетата на приятелки. Знам, че за последното ви е особено интересно да разберете, каква част всъщност са го правели. Затова ще ви кажа, че там статистиката показва 19%. С други думи – всяка пета мацка е подливала вода на своя приятелка.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Mirror