Най-надценените места за правене на секс

С болка на сърцето признавам, че не съм ги пробвал, за да ви говоря от първо лице, но тук съм склонен да повярвам и да споделя мнението на колежката от Flocku, която твърди, че не всяко място е подходящо за джиджи-биджи. Няма как да знам, дали и тя не си ги смука от пръстите, но поне мнението ѝ звучи интересно, пък и всеки от вас може да направи паралел през собствената си призма.

  1. Под душа – Под душа е готино да се започват нещата с така наречената любовна игра. Там можете да се галите и милвате с помощта на гъбите и сапуна, но самият акт не бил особено приятен, защото водата пречела на естествената лубрикация.

    Освен това плочките често са противник на безопасността. Не дай си боже да предприемете поза, в която единият или и двата крака на мацката са във въздуха, тогава нещата може да станат и кървави.
  2. В басейна – Басейнът предлага подобно неудобство, като в банята. Разликата идва от там, че се чувствате в известна безтегловност, докато сте потопени до главата във водата. Да не говорим, че в басейна обикновено е прекалено мръсно за подобни дейности, пък дори и само вие да си го ползвате в частното имение.
  3. В джакузито – Пак водата е проблемът. Има нещо възбуждащо в идеята, че ще си правите гъди-мъди в балбукащата вода, но това е една мечта, която е по-добре човек да не реализира, защото ще си развали сънищата.
  4. В камиона – Тировете нали знаете, че си имат легла, за да може шофьорите да почиват край пътя, ако не си намерят мотел. Мнозина са онези, които го ползват не само за хъркане, но и за обмяна на телесни течности. Най-често там се озовават крайпътните феи на любовта, но дори те често биха предпочели да се подпрете на резервоара, вместо да си блъскат главата в ниския таван.
  5. На плажа – Опазите ли се от лепнещия пясък, търсещ да проникне в най-интимните ви части, нещата могат да са вълшебни, но това реално е мисия: невъзможна. Не е случайно, че през лятото само пияните и надрусаните се ебът по плажовете, защото не им пука, че нещо им драска, там където нещата би трябвало да вървят гладко.
  6. В самолета – Една от най-разпространените фантазии е за секс във въздуха с мръсната стюардеса. Тръпката сигурно ще е изключителна, но миниатюрната тоалетната на борда е по-скоро за гимнастици с олимпийски медали, отколкото за обикновен човек с бирено шкембенце.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Flocku.com