Идеи за първа среща през есента

Кафенето винаги ще си остане класика, но по тази причина е и крайно неподходящо, ако наистина искаш да впечатлиш момичето на първа ви среща. Започва винаги е добре да вложил малко мисъл в плана си за съответната вечер и да се възползваш от спецификите на времето и неговите сезонни капризи и красоти. Есента е един от перфектните сезони, ако искаш да загърбиш мимолетните свалки за една нощ и да се впуснеш в един дългогодишен романс.

Ето ти няколко идеи за едно добро начало на връзката ти с някое красиво момиче, с което си представяш живота за в бъдеще.

  • Пикник – В началото на есента все още има дни, в които е идеално за разходка на открито. Просто човек трябва да е подготвен с подходящи дрешки, за да може да се прикрие, в случай че северняка реши да напомни за себе си. Пикникът съчетава в себе си една комбинация от грижа за отсрещния, защото сам си приготвил храната, и в същото време демонстрира смелост и креативност в избора на романтично място за първа среща. Не ходете някъде прекалено далеч, защото най-много да я стреснеш, ако се отдалечите на стотина километра от дома ѝ с колата на човек, когото едва познава. Всичко по-далеч от 20-30 минути не е ОК.
  • Заведи я на събор – На Запад ги наричат фестивали, но за нас са си събори. Такива има ежедневно из цяла България, така че няма да е особено трудно да научиш къде ще има подобно събитие в рамките на седмица. Съборът винаги се асоциира с положителни емоции, защото там винаги има музика, има традиционна българска кухня, захарен памук и атракциони, като гондоли, люлки и разни други. Ще я върнеш в детските ѝ години, което най-вероятно ще изкара положителни спомени на повърхността, а те вече ще са асоциирани и със самия теб.
  • Концерт – От скромния си опит знам, че просто няма концерт, на който да не ми е харесало. Жанрът в музиката тук няма почти никакво значение, защото зарядът на околните е това, което те кара да се наелектризираш. Бил съм на рап концерт, на хаус, на народна музика, на метъл и на чалга. Всеки един от тези случаи е бил уникален сам по себе си и винаги е било забавно. През есента е пълно с подобни публични изяви, голяма част от които дори са безплатни. Заведи я на нещо подобно и ще видиш, че ще си направите една доста интересна първа среща.
  • Зоологическа градина – Аз лично не познавам жена, която да не си пада по животни. Ако се срещаш в момента с такава, значи имаш най-искрените ми съжаления. Оставяме тези душевноувредени хора, за да обърнем внимание на добрите примери. Вече в почти всеки по-голям град има зоологическа градина. Това ти дава възможност да прекараш няколко часа в компанията на красиви екзотични животни и още по-красивата ти половинка. Почерпи я междувременно със захарен памук и млечен шейк и ето ти една много готина първа среща.
  • Включете се в бордови игра – От едно известно време модата на бордовите игри се е завърнала с пълна сила, което е много готино, защото е повод хората да слязат от палубата на мобилните си телефони, за да изпитат реалната емоция на едно монополи или игра на дама. Единствено не е добра идея, ако не умееш да губиш, защото ще ти се наложи по всяка вероятност да ѝ пуснеш да спечели. Ако това те накара да се чувстваш зле, значи идеята не е добра, но, ако не ти е проблем, че ще те победи момиче, значи можеш да си запишеш и това хрумване.
  • Заведи я на музей – Изкуството е естетическа наука, която е за абсолютно всеки човек на света. Всеки получава правото да оцени една творба през собствения си мироглед, а това е повод за поредица от интересни разговори. Още по-добре е, ако момичето е любознателно. Така ще си създадеш предпоставки за един интелигентен разговор с приятна компания, който е прекалено вероятно да завърши с целувка за лека нощ.
  • Отидете на приключение – Природата на България ти предлага безброй възможности за събиране на адреналин. Имаме си толкова много планини, равнини, реки, морета и езера, че би било престъпление, ако не можеш да решиш, къде би искал да я заведеш. Хубавото е, че дори да е била на дадено място, едва ли ще се противи особено, тъй като рискът нещо да не ѝ е харесало е нищожен. В допълнение на това и ти ще си приятната компания, която ще допринесе изключително към новата емоция.

Автор: Десислав Янкулов