Как да правим публичен, но и дискретен секс

Лятото може да си е заминало и възможностите за секс на открито да стават все по-ограничени, но това не значи непременно, че темата е затворена до другата година. Напротив! Човек просто трябва да демонстрира повече експедитивност и фантазия, за да мърсува с половинката си. И все пак тук идеята не е такава, а по-скоро ще ти помогна да усъвършенстваш дискретната си игра на публично място. Защото все пак знаем, че тръпката е в това, че някой може да ви хване, но е по-добре да не!

  1. Намерете си някое тихо местенце – Не може да очакваш, че никой няма да ви спипа, ако го забелиш пред театъра в София, когато човекопотокът там е по-голям от пазарен ден в повечето малки градове.

    Каширайте се някъде, където човешкият фактор е ограничен. Например в двора на някое училище през лятната ваканция. Най-много охраната да се възползва от вас, докато киризи на камерите от стаичката си.
  2. Прикрийте малко действията си – Не сваляйте всички дрехи и задръжки, защото, ако се появи някой, е добре да можете да реагирате за секунди. Смъкни си леко панталона, запретни ѝ дискретно фустата, отмести прашките в страни и давай! Няма да имаш изглед към перфектните ѝ цици, но нали искаш да внесеш малко екстравагантност в живота ви. Ще пожертваш едно-две от любимите си неща, няма как.
  3. Въздържайте животинското в себе си – Ако девойката обича да крещи, като прасе на заколение, тогава идеята не е особено добра. Опитвайте се да пазите малко от малко тишина. То е ясно, че, ако някой ви подслушва, няма как да се опазите, но поне не привличайте вниманието към себе си. Четох на едно място, че подтискането на пъшкането помагало за оргазма, така че имаш още една причина да се стискаш.
  4. Направете го бързо – Знаем, че си любовен жребец, който може да изкара 8 часа с еректирал пенис, но запази опашатите си лъжи за пред приятелите. На открито сексът е повече емоционално изживяване, отколкото физическо. 7-8 минути са достатъчни, за да си начешете крастата и да имате своята малка история, която няма да е много за разказване.
  5. Предразположи я –  Много жени са широко скроени на тази тема и не им е проблем, че няма да са в пухените възглавници в спалнята и дори предпочитат да го правят по-спонтанно и на нетипични места. Но има и други, които не са свикнали да палуват без сериозна предварителна подготовка. Именно тях ще трябва да предразполагаш, ако искаш да отметнеш тази задача от дневния си график. Накарай я да се възбуди до такава степен, че търпението да прекрачи всякакви граници и да иска да ти разкъса ризата още тук и сега.
  6. В най-лошия случай винаги можете да си ударите по едно в колата – Колата е спасителният ти пояс в такива нажежени моменти. Където и да търсите, в колкото и затънтени улички да се увирате, все ще има някой, който да ви е изпреварил или просто да пречи. Започнеш ли да усещаш болка в слабините, грабвай мацката на рамо и газ към колата. Запотявате стъклата за едно бързо и сте готови.

Автор: Десислав Янкулов Източник: FHM