Какво си мислим мъжете, докато ни яздят

Мъжът е свикнал да е активната страна в секса. Редица статистически проучвания дори сочат, че ние изпълняваме до 70% от движенията по време на полов акт, докато едва 30 остават за жените. По тази причина често изпадаме в размисли и страсти, докато ни яздят, чудейки се, какво всъщност се изисква от нас. Е, време е да споделим част от мислите, които ни минават през главата, докато мацката е отгоре.

  • Супер! Малко почивка.“ – Ако в последните 10-15 минути си я блъскал, като циганин с варията по изоставена сграда за арматура, а моментът на оргазма е все още далеч, тогава няколко минути отдих ти идват добре. Най-хубавото е, че не е за сметка на хубавото. Лежиш си, а тя те замества временно, като смяна във волейбола, докато не стане време да се върнеш за най-важните точки.
  • ЦИЦИИИиИИиии“ – Едва ли бихме могли да имаме по-добър изглед към момичетата от моментите, в които те се клатушка отгоре ни в ритъма на сърцето ни. Просто най-великото шоу, за което все още не са се сетили да направят предаване по телевизията. Рейтингът ще скочи до небесата!
  • Какво да правя с ръцете си?“ – Дилема, братко! Не е особено удобно да я сграбчиш за дупето, а и ти се налага да се напъваш, за да стигнеш циците. Бедрата са ѝ най-достъпни, но на теб ти се искат другите две места. В цялото лутане често дори ръцете остават проснати встрани или просто подпират главата ни.
  • Мога да изкарам така с дни“ – По-скоро би ни се искало, отколкото наистина да можем. Представете си, колко ще е яко, ако можехме да прекараме една седмица от отпуската си по груб, докато мацката ни язди, като едногърба камила. Готско!
  • Дано не ми счупи пениса!“ – Макар рискът да е минимален, именно в подобна поза са се случили някои от най-известните случаи на „счупен пенис“. За целта е добре да намалите малко темпото с грубата игра и да карате по нанагорното на малко по-висока предавка.
  • Де да имах една камера под ръка в момента“ – Всеки мъж си мечтае да заснеме домашно порно, което да замести гигабайтите на компютъра му за дългите самотни нощи в командировка. По-горе ви споменахме за циците и риалитито с тази тематика, нали?
  • Добре – отново сме в играта“ – Поел си глътка въздух и е време да си върнеш управлението на кораба, капитане. Довърши я, както те е учил чичо ти Лексингтън Стийл и белия му братовчед – Джони Синс. Дай ѝ да се разбере, че хилядите часове пред компютъра в общежитието са имали смисъл.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Women’s Health