Един от четирима показва „голите си чатове“ на приятели

Това е смущаваща статистика за всички онези, които обичат да се закачат с гаджетата си в чатовете, пращайки им снимки на пениса си с пожелания за лека нощ.

Секстинга е тренд, който се развива доста динамично в последните години. Вече не е достатъчно да напишеш на някого, че ти липсва и заспиваш с мисълта за него. Вече хората изпращат снимкови доказателства за това, мислейки си, че кадрите остават само и единствено за отсрещния.

Да, ама не!

Едно американско проучване установява, че 23% от мъжете на възраст между 21-75 години показват „голите си чатове“ на своите приятели. Естествено, говорим за група от хора, които секстват.

Още по-интересното е, че щом го показва на един приятел, той го показва на поне още двама, а прекалено често и на повечето си дружки.

Мъжете в това отношение сме особено недискретни. Това до някъде обяснява и зачестилите случаи на оплаквания от жени, чиито снимки достигат до публичното пространство без тяхно разрешение.

Нека господата не се сърдят, ако мацките започнат по-рядко да им пращат свои еротични снимки. Просто мъжете сме такива, че не може да ни се има вяра за съжаление.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook