Време ли е да спреш със секси селфитата, щом вече си имаш гадже?

Това е един въпрос, който тормози момичетата по цял свят. Все пак смисълът на една секси снимка в социалните мрежи е да привлечеш вниманието на правилния човек, нали? Или пък е нещо друго? Не знам! И все пак – добра или лоша идеята е това, да спреш с провокативните снимки? На този въпрос ще се опитам да ви отговоря в следващите редове.

Осъзнавам, че не съм в изгодната позиция, за да давам ясен и категоричен отговор по темата, но въпреки това ще се опитам да ви представя своята гледна точка и как аз бих се чувствал, ако приятелката ми не спре с разголените снимки в Instagram.

Нека си го кажем направо.

Ревността е създателят на проблемите в случая. От една страна тя е нещо лошо, но има своите положителни страни. Ревността е причината да браним своето, макар често тя да ни подвежда към вадене на погрешни изводи. И все пак – ако бившият не спира да ѝ харесва и коментира снимките, това си е ясен знак, че е време да покажеш тъмната си страна, ако не искаш след някоя седмица да получиш sms, че „всичко е приключило между вас“.

Правилният подход, от мъжка гледна точка, е да не ѝ забраняваш да публикува, каквито и да било снимки, защото това само ще я накара да го прави още по-ентусиазирано. Все пак – „кой си ти, че ще ѝ даваш тон в живота?!“ По-мъдро и разумно е да я накараш сама да стигне до извода, че не ти е особено приятно, когато бюстът и дупето ѝ стават обществено достояние за всички чакали в социалните мрежи.

Опитай се да спреш активността си по отношение на профила ѝ. Ако до вчера си харесвал всяка нейна публикация, започни обратната техника и спри да го правиш. Дори на снимките си да има по 1500 харесвания и 600 коментара, тя ще забележи липсата именно на твоите и ще се запита, дали нещо не е наред. В даден момент сама ще дойде и ще иска да разбере, какъв е проблемът. Тогава имаш правото да ѝ кажеш, че се чувстваш подтиснат от факта, че ежедневно разни воайори не спират да лъскат бастуна на снимките на гаджето ти. Самата мисъл те убива и би искал да разбереш, дали чувствата ти имат значение за нея. Ако е някоя курветина, няма да прояви разбиране и дори ще ти се подиграе. В такъв случай няма защо да се напъваш прекалено, тъй като очевидно тя не е за теб. Ако е свястно момиче, което просто има афинитет към съвременните тенденции в интернет пространството, тогава ще достигне сама до извода, че ти си по-важен от вниманието на сульо и пульо.

Автор: Десислав Янкулов