Как да я превърнеш в звездата на домашното ти п*рно

Каквото и да си говорим, едва ли има по-голям фетиш за мъжа от това да си направи колекция с домашно порно, на което да се утешава в седмиците, в които жената дава на червено. Колкото тази ни мечта е по-голяма, толкова по-трудно е да я изпълним. А уж жените били се разкрепостили в последно време. И все пак съветниците ни имат няколко трика или по-скоро стъпки, с които можеш да я склониш да застане пред камерата.

Предупреждавам, че гаранция за успех няма, но поне увеличаваш шансовете си с около 1.7% в сравнение с вчера, когато не си имал тази информация.

  1. Започни да го коментираш – Никой от интимните ти партньори няма как да знае, че си падаш по едно или друго нещо, ако не поставиш темата за дискусия. Най-вероятно ще получиш отказ, но пък има и малък шанс да я склониш или пък желанията ви да съвпадат. Може би пък нея я е срам да си признае и така ще отприщиш актьорската ѝ натура под завивките.
  2. Никога не пропускай любовната игра – Не се прави на професионален режисьор, защото не си такъв. Жената си иска да я целуваш и милваш, докато я възбудиш. Може да не е толкова лесна, като мъжа, но поне тогава вече си една крачка по-близо до изкарването на смартфона и заснемането на събитията.
  3. Създай си сюжет – Съмнявам се мечтата ти да е просто да зуумнеш към отверстията ѝ, докато пенисът ти свенливо си пробива път към влагалището. Измисли някакъв сюжет. Сега е модерно да си мечтаеш за Харли Куин. Инвестирай някой лев в костюмче. Едва ли ще е кой знае колко скъпо, но ефектът ще е значително по-голям. А и мацката, влезе ли в роля, много по-лесно ще се навие да я заснемеш в това ѝ състояние.
  4. Подготви си техниката – В никакъв случай не стриймвай събитията на живо във facebook. Най-малкото ще ти блокират профила. Подходи малко по-професионално и се снабди с прилична камера и подбери подходящо осветление. В мрака най-много да чуваш грухтенето си, докато свършваш върху гърдите ѝ, а после и яркостта не би помогнала особено, ако искаш да видиш, как си се справил.
  5. Подбери подходящите позиции – В мисионерската най-много да снимаш сбръчкания си задник, докато от нея се виждат само разперените ѝ крака. По-добре приложете любимата ѝ кучешка и задна прашка. Ако сте малко по-атлетични, можете да включите и някоя друга изправена поза. Само не прекалявайте с гимнастиката, защото накрая ще имате домашен видео клип от момента, в който сте си счупили по една ключица.
  6. Накрая я да се чувства уверена – Нервната жена не е от полза никому. Затова твоя е ролята да я успокоиш и да я накараш да повярва, че положението е под контрол и ще се получи нещо красиво и еротично. Не спирай да ѝ повтаряш, че е красива, че косата ѝ е супер и че „на тази светлина гърдите ѝ са феноменални“.
  7. Не говори глупости пред камерата – Мръсотиите по време на секс понякога са готино нещо, но не и пред камерата. Това е работа за професионалисти, каквито вие двамата не сте. Най-много да вземеш да изтърсиш някоя малоумщина от сценарии на „Moms Bang Teens“ и тогава положението ще се разгорещи, но не по хубавия начин.

Ако след всичко това тя продължи да ти отказва, просто в един момент ще трябва да се примириш или ако чак пък толкова ти е мерак, знай че винаги можеш да смениш актрисата.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Men’s Health