Плеймейтка планирала бягството на мъжа си от южноафрикански затвор

Може да ти се струва някаква тъпа шега, но не бързай със заключенията преди да си прочел цялата история, защото определено тук говорим за реален заговор с реални хора в още по-реален затвор в Южна Африка.

Мариша Кристофър е бивша плеймейтка и настоящ модел, която е влюбена в небезизвестния гангстер Радован Крайчир, който излежава присъда в същия затвор, в който в момента пребивава и параолимпийската легенда Оскар Писториъс. Припомняме, че Писториъс уби гаджето си – Рийва Стеенкамп, преди няколко години и съдът го намери за виновен в предумишлено убийство. Крайчир и Писториъс дори са дружки в панделата, но в информацията не се говори за общ план за тяхно бягство.

Радован Крайчир

Радован Крайчир

Връщаме се обратно към плана на сексапилната и всеотдайна девойка, за да ви кажем, какво всъщност е имала на ум.

Тя е възнамерявала тайно да изпрати пистолет на приятеля си, след което да организира ударна група и частен самолет. За целта тя приготвила около $15 милиона, които трябвало да покрият всички разходи и да стигнат за началото на новия си живот.

Холивудският сценарии в крайна сметка бил осуетен, макар събитията да са били вкарани в ход. При една от рутинните проверки на килиите били открити огнестрелни оръжия при Крайчир. Все сме чували за самоделни хладни оръжия в затворите, но чак внасяне на пистолет не вярвахме, че е възможно да стане. Очевидно, има ли желание има и начин.

Оказва се, че това не е първият опит за бягство на въпросния. Това е четвъртият път, в който се налага на правосъдието да осуетява надеждите за свобода на престъпника, като до момента службите очевидно си вършат работата достатъчно добре.

Автор: Десислав Янкулов Източник: BroBible