Защо платеният секс вече не е особено голямо табу

Вече сме 2016 година, а новото хилядолетие вече е толкова назад зад гърба ни, че чак не смеем да се обърнем, защото ни е страх, че няма да го видим. С настъпването на тази съвършено нова страница от историята на нашия свят може да се каже, че хората захвърлихме завинаги свенливостта, когато става дума за секс.

Темите са толкова широко обсъждани, че СЕМ нямат власт дори над обедните предавания, в които децата с любопитство следят развитието на поредния любовен триъгълник в сериала на баба им.

Причината да опростяваме толкова нещата е, че светът започна да се движи на нови по-високи обороти.

Ако през 1916 на дневен ред са били проблемите, като електроснабдяването до всички по-големи градове, то днес не ни и минава през ума, че няма да имаме достъп до интернет, камо ли до ток.

Освен, че в технологично и икономическо отношение сме изминали дълъг път, вече и търговията със секс се е изкачила на други нива.

Да, все още в по-голямата част от света е незаконно, но няма държавна система, която да не е наясно, че проституцията играе съществена роля в ежедневието на населението. Едва ли остава много, докато професията се легализира навсякъде по света, защото вече и без това сме в края на революцията със секса.

Да речем, че сте излезли с приятели на по „едно малко“, а в края на вечерта не сте сигурни, дали сте излезли от дома с панталон или без. Точно в този момент всички жизнени функции се свеждат до най-първичната им нужда, а сексуалният нагон е тази, която не търпи отлагане. Естествено, не сте в състояние, за да свалите някоя мацка, а в джоба си така или иначе заплатата стои почти непокътната. Какво правите? Обаждате се на проститутка. Дори жените в компанията рядко си позволяват да съдят пича, който е прибегнал до платените услуги. Единствената им грижа е да се опази с презерватив и да му приберат всички скъпоценности, за да не бъде ограбен.

След половин-един час момичето е на адреса и пред таксито договаряте условията. Ти си казваш, като пич, че обичаш да ти бъркат с пръст в дупето, докато правиш секс, а тя калкулира всичките ти останали желания на ум и ти дава цена. Стискате си ръцете и започвате да вършите работа.

Преди години подобна сценка щеше да звучи много смущаващо и щеше да постави под въпрос личния ми морал, че ви го пиша, но не и днес. Днес съм сигурен, че мнозина асоциират думите ми със самите себе си или най-малкото имат близък човек, който е разказвал подобна лична история.

Все пак живеем във времена, в които човешкият живот е прекалено кратък, за да може да опита от всичко, без това да му навреди на професионалните и лични постижения. Платеният секс става просто един от задължителните ритуали в периода между заплатата и сметките за тока.

Автор: Десислав Янкулов