Малката кубинка с банския за плажа

Изненадан ли си, че пак си говорим за бански? Не бъди, ами се огледай навън и виж, че вече е лято. Мацките вече нямат нужда от шесткрилен гардероб, за да побират дрехите си, тъй като стотиците гащички и роклички са толкова тънки и оскъдни от към платове, че още малко и биха изчезнали.

Запознаваме ви сега с Рейчъл Валъри – кубинка по произход, мокра мечта по призвание. Девойчето не само си изкарва прехраната, докато се снима по бикини, но обича да танцува, да прекарва време със семейството си и (забележете!) да гледа „Игра на тронове“.

С последното официално ни спечели!

Къде си в момента?
В конкретния момент съм в слънчев Лос Анджелис. Влюбена съм в него!

Today is a beautiful day !! kisses and hugs everybody

A photo posted by Rachel Vallori (@rachellvallori) on

Къде си израснала? В Ла Хабана, Куба, докато не станах на 19 и не се преместих в Маями.

Remembering this day in Cuba when my grandpa took this pic of me ❤️ #Cuba #lacubanita #cubanpower SMILE EEEEEE

A photo posted by Rachel Vallori (@rachellvallori) on


Ако не беше модел, с какво би се занимавала?
Ако не бях модел, със сигурност щях да преследвам кариера в киното, което и правя през последните няколко години. Малцина знаят това, но винаги съм мечтала да уча право и да защитавам семейства, които не могат да си позволят правна консултация. Вярвам, че в същността си хората са добри. Но лошите ситуации и обстоятелства могат да са причината хората да попадат в сконфузни положения. Бих искала да им помагам в преминаването на тези периоди.

Каква е твоята мантра? Нямам си мантра, но следвам едно просто правило в живота си. Дори мога да го определя, като малкия ми трик. Прави добро, където и да отидеш, дори когато никой не гледа. Никога не лъжи хората, не ги наранявай и не кради от тях. Давай обратно, когато можеш и ако следваш горните правила, цялата вселена ще подкрепя мечтите и желанията ти, за да направи нещата извън твоя контрол възможни. Нищо не ме прави по-щастлива от чувството, че нещо някъде се грижи за мен, както аз го правя за останалите.


Кое те кара да се чувстваш секси?
Чувствам се секси, когато танцувам на родната си музика. В Куба всички танцуват. Всички са уверени. Никой не се притеснява, че ще бъде съден, защото няма какво да се съди. Всички сме в една и съща лодка и в по-голямата си част сме поставени под едни и същи обстоятелства. Докато танцуваш, нищо друго няма значение, освен насладата и блаженството, което е безкрайно секси.

@badboi we made it at my Cuban way #lacubanita

A photo posted by Rachel Vallori (@rachellvallori) on

Къде никога не си била, но би искала да отидеш? Това е срамно да го призная, но всъщност никога не съм била в снега. Това е първото в списъка ми. Искам да скоча в него, да го ям, да правя снежни ангели, снежни човеци, снежни топки и в общи линии всичко, за което мога да се сетя.


Четеш ли коментарите?
Да, чета ги и съм влюбена в тях! Разбирам лесно, кои са последователите ми и какво най-много харесват в мен. Instagram е невероятна платформа, която ни свързва по начини, по които не съм и мечтала, докато растях.

Кое е най-откаченото нещо, което си правила на снимки? Най-откаченото нещо бе, когато снимах, докато плувах с делфини в аквариума в Маями. Те са толкова интелигентни и невероятно сладки. Това беше много ценен опит за мен и никога няма да го забравя.

Break time in la romana !!! #beach #working #enjoying photo taken by make up artist @mirelacodreanu

A photo posted by Rachel Vallori (@rachellvallori) on


Как прекарваш свободното си време?
Когато не работя или уча, прекарвам повечето дни с гаджето си. И двамата обичаме приключенията, откритието на нови места за хранене, пътуванията, а понякога не правим нищо и просто си лежим на дивана, докато гледаме един от любимите си сериали – „Игра на тронове“.

Кое е най-ценното ти притежание? Най-ценното ми притежание е и винаги ще бъде семейството ми. В Куба нямаме много материални принадлежности, но се имаме едни други. Нищо не може да ме направи толкова щастлива, колкото те. Нищо не може да ме накара да се чувствам толкова спокойна и защитена, както те. Нищо не може да ме накара да вярвам в себе си така, както те. Никога няма да спра опитите си, за да ги карам да се гордеят.

Last day in #turksandcaicos #parrotcay the best holidays in paradise !!! @debcastaneda

A photo posted by Rachel Vallori (@rachellvallori) on

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine