Правилата на неангажиращия секс

Да, осъзнавам, че повечето от другата страна сте задръстеняци, като мен, които повече мастурбират, отколкото да правят секс, но все пак има и такива, на които им връзва често. Именно те трябва да знаят няколко правила за неангажиращия секс, ако искат всичко да е перфектно. Не питай от къде знам, щом не съм правил секс от толкова време, че сигурно вече минават за девствен. Просто ми се довери, защото съм попитал хора, които рядко преспиват в собствения си креват.

  1. Забрави за емоциите – Проблемът на двата пола е, че много лесно бъркат физическата привързаност с емоционална. Това, че сексът с някого е готин, не значи, че той е добра партия за семеен живот. Ако сте се забили в дискотеката, тогава шансът и двамата просто да искате да се изчукате, като животни, е огромен и не бива да се поддавате на емоцията сутринта и да си готвите закуски. Просто се отдайте на първичното.
  2. Бъдете себе си, но по различен начин – Хората никога не сме едно-единствено нещо. Един ден сме благи и хрисими, друг сме мрачни и раздразнителни, трети сме лежерни и т.н. Когато нещата стигнат до неангажиращ секс, тогава трябва да забравим общоприетите порядки, наложени ни от обществото и трябва да се впуснем в мига така, както на нас ни допада. Би искал да те шляпат по дупето с дъската за рязане, но те е страх, че мацката ще си помисли, че си извратен. Спокойно! Ако ѝ е проблем, ще ти каже, ако не, значи ще си изкараш супер. Никой няма право да те съди за фетишите ти.
  3. Бъди джентълмен и животно – Джентълменът винаги отваря вратата пред дамата, винаги ѝ подава ръка, за да излезе от колата, винаги ѝ прави комплименти и винаги я кара да свършва първа. В кревата бъди груб, но не и жесток. Когато я гризнеш за зърното, гледай да не ѝ потече кръв.
  4. Не прекалявай с безразборните свалки – В един момент просто ще ти писне и ще се отегчиш. Гледай да си даваш нужното, но винаги да остава една жажда за още. Сексът е като торта – иска ти се и можеш да я изядеш цялата, но после една година не би искал да я погледнеш; ако си я разделиш на порции за цялата седмица, ще ти е много по-сладка.
  5. Задай си въпросите – Питай за всичко важно. Коя е любимата ѝ поза, харесва ли ѝ да я пляскаш по дупето, би ли се съгласила на връзване и превръзка за очите и т.н. Сексът е едно уникално забавление, в което правилата винаги се определят от двама души. Нали се сещаш как, когато сядате да играете белот с приятели, започвате да си задавате въпроси, като, дали важат терците, когато има каре, дали на без кос се играе с качване и т.н. Същото е и тук.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine