Том Хъдълстън заби Тайлър Суифт

Знаехме си, че една от най-красивите поп изпълнителки няма да остане свободна за дълго и предположенията ни се оказаха факт, защото тя побърза да смени Калвин Харис с Том Хъдълстън.

Актьорът и певицата се запознали на Мет Гала, където дори се разтанцуваха бурно, за да привлекат малко вниманието към себе си, макар тогава все още да не се предполагаше, че между двамата са прехвърчали искри.

Днес колегите от The Sun са пуснали в акция своите „хрътки“ и са уловили романтичен момент между новата звездна двойка, в който се наслаждават на залеза и водите край Роуд Айлънд.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

A video posted by Carlos Souza (@carlossouza1311) on


Том и Тайлър са се прегърнали и се целуват, когато вятърът ги принуждава да се приближат малко по-близо един до друг, а джентълменското възпитание на актьора влиза в употреба, когато той сваля горнището си и загръща с него своята нова половинка.

Ако Суифт е една от най-големите мъжки мечти в последните няколко години, то несъмнено Хъдълстън е женската такава. Още откакто изигра брата на Тор в едноименния филм той влиза в редица класации за мъжки сексапил.

Да си признаем, двамата наистина изглеждат доста добре, като двойка и се надяваме, че връзката им ще просъществува. Все пак поговорката гласи: „Ако обичаш нещо, пусни го да си върви.“ Обичаме те, Тайлър, но тук пътищата ни се разделят!

Автор: Десислав Янкулов Източник: The Sun