Как стриптийзът ми помогна да спра с безразборния секс

Ето ви една любопитна история за стриптизьорка, която е извлякла много позитиви от работата си, която по принцип се смята за аморална и непристойна за съвременната жена.

Кейси Кууп е израснала в малко американско градче и е възпитана в религиозните тайнства. Културата в родното ѝ място дори си е изградила порядки, според които сексът се превърнал в средството, което вещаело брак. Дори в часовете по биология в училище човешкото тяло не било подлагано на щателно проучване, тъй като имало опасност децата да експериментират със себе си.

Кейси в последствие отива в колеж, както почти всички зрелостници в Америка. Там тя попада в коренно различна среда и тепърва преоткрива сексуалността си. Запознава се и с алкохола. Опитва и наркотици за пръв път в живота си. Оказва се, че този лайфстайл и допадал много повече от онзи, който имала при семейството си.

Не след дълго г-ца Кууп се пристрастява към всичко това и започва работа в стриптийз клуб. Там тя изкарва доста пари, за да може да си позволи повече алкохол и наркотици, а сексът идвал от само себе си. Тя дори определя пристрастието си към половия акт, като да си „алкохолик, който държи магазин за алкохол.“

Шефът на заведението дори се принудил да я предупреди, че позволявана клиентите да я докосват прекалено много, а това ги карало да очакват подобни неща от всички момичета в клуба. Заплашил я, че ще я уволни. Тогава бил и първият момент, в който Кейси си поставя някакви ограничение.

По-късно тя сама признава, че в онзи период се е превърнала в гротескно създание, което имало три основни функции в живота – да се чука, да се друса и да пие. Не университетът, а работата ѝ е това, което започва да я вкарва в правия път.

Кейси продължава да се възползва от възможностите, които получава от професията си, но вече намалява драстично вредните субстанции и безразборния секс. Също така признава, че в даден момент се е чувствала така, все едно всичко е било част от дневния ѝ режим. Нещо, като да станеш сутрин, да си измиеш зъбите, да хванеш автобуса до работа, да си купиш сандвич за обяд и като се прибереш вечерта да се изкъпеш и да си легнеш да спиш. Тези обикновени неща били заменени от моли, течен Джак и литри лубрикант в гумена опаковка.

В момента Кейси Кууп продължава да се занимава със стриптийз, но е и комедийна актриса и писателка. Вторите две неща нямаше да са възможни, ако го нямаше първото. Г-ца Кууп е толкова благодарна на съдбата за работата си, че дори твърди, че не иска никога да спира с танците, колкото и негативно да е общественото мнение по темата.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy