Нормално ли е да се дави, докато духа?

Спокойно, приел съм съдбата си, че ще горя на клада за употребата на подобни нецензурни думи, които развращават децата ви. По-долу можете да ми напишете гневното си съобщение. Да знаете, че ги чета, но гледам да не им отговарям, а да навеждам виновно глава и да продължавам в същия дух.

Та, темата днес пак е за духането, да му се не види! Разбрах, че на жените им било голям проблем, когато започнели да се давят, докато обслужвали орално мъжете си.

Още по-лошо било, когато обслужвали и чуждите мъже, ама това е малко по-различна тема.

Мацките от Cosmopolitan са развили доста сериозно темата, а аз с голямо любопитство им я прочетох, за да се изкажа по своему, както нееднократно съм правил. Държа да отбележа, че дори моят език не е толкова вулгарен, ако трябва да се сравнявам с колежките от женското издание, ама това го правя, за да се оправдая по някакъв начин. Спирам и карам по същество.

  • Давенето започва, когато объркаш гърлото – Е, добре, де, имаш само едно гърло, това е ясно, но нали се сещаш, че хранопровода и дихателния ти тракт се разделят някъде там. Българинът е известен с това, че пенисът му често е достатъчно голям, че да достигне до това разделение и от там идват дихателните проблеми и кашлицата. Не знам дали доктор Тайс е взел предвид точно тази кашлица, когато е правил лекарствата си, но определено има нужда от медицинска намеса в тази област. Докато лекарите не намерят по-добре решение, просто дръж чепа му една идея по-надалеч от края на гърлото си, ако не искаш да се давиш в пихтия от лиги, спермуляци и храчки.
  • Давенето понякога е психологически проблем – Чувал съм, че има хора, които не умеят да задържат храна в устата си. Не, че пенисът трябва да ви служи за храна, дами, но езикът ви не прави тази разлика. Важно е зъбите да я правят от наша гледна точка. Стига съм се отплесвал. Та, ако се давиш често, докато свириш на кожената флейта, тогава проблемът не е задължително да е в инструмента, а в духачката. Ако често се закашляш, когато ядеш по-големи късове храна, тогава си от тези жени, изпитващи този психологически проблем. Консултирай се с лекар и да знаеш, че не е задължително да му казваш, че целта ти е да можеш да правиш по-добре дълбоко гърло.
  • Дълбокото гърло не е равно на орален секс – Дойдохме си на темата. Дълбокото гърло е един фетиш, който изцяло идва от порноиндустрията. Мъжете започнахме отскоро да си мечтаем за жена, която да може да ни поеме целите. Ако трябва да съм честен, никога не съм попадал на такава магьосница, но все пак тайничко се надявам, че причината е в мен. По темата са се изказвали и различни психолози, които твърдят, че дълбокото гърло не може да се причислява към оралната любов, защото то минава границата на удоволствието и при двата пола. Не, че този аргумент е особено силен, но да приемем, че са прави. В този ред на мисли е добре да знаете, че качествената свирка е далеч по-тясно обвързана с езика, устните и ръцете, отколкото със способността да лапате мечове.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan