Обратен афродизиак за жените

Жените имат безброй неща, които им действат отрицателно, когато са възбудени. Почти всички са плод на мъжките действия и за наше голямо съжаление почти никога не осъзнаваме, че така сами си вредим.

Ето и няколко фактора, които да избягваш, ако не искаш да я видиш, как те гледа с бялото на очите, обръща се и заспива, докато ти тъкмо си вдигнал самолета.

  • Инфантилно и неджентълменско поведение – Жените мразят, когато мъжът до тях не е мъж.

    Те винаги се правят на големите феминистки, но искат вратата да им се отваря, да им се прави път, да им се подаряват цветя и така нататък. Ако си мислиш, че гаменското ти поведение я впечатлява, тогава, или излизаш с 19-годишна, или си в огромна грешка.
  • Тъпи комплименти – Не можеш да ѝ кажеш, че е „красива за възрастта си“, например, защото така все едно ѝ казваш, че е дърта. Знам, че не си искал да прозвучи така, но тя ще чуеш само гадната част. Ако не можеш да измислиш нещо оригинално и мило, по-добре се придържай към клишетата.
  • Неграмотни чатове – Жените много обичат да спекулират с интелекта на мъжете, защото от край време им е комплекс, че ние по презумпция сме по-интелигентния от двата пола. Ако си пишете повече с нея, отколкото си говорите, тогава знай, че всеки пропуснат препинателен знак, неправилно поставен пълен и кратък член ще бъдат използвани срещу теб. Да не говорим, че шансовете ти да спиш с нея рязко се накланят към нулата.
  • Модни грешки – Малкият дявол е, когато те види с дънки, които са били модерни преди 10 години, но появиш ли се със сандали и чорапи, тогава не просто няма да я възбудиш, но ще я накараш да си купи девствен пояс и да хвърли ключа в някоя река.
  • Хуморески по време на любовна игра – Това, че я виждаш да се усмихва, докато се натискате в леглото, не значи че ѝ е смешно, а просто ѝ е приятно. Не се опитвай да грабнеш момента и да ѝ разкажеш онзи виц за фекалиите, на който сте се спукали да се смеете в офиса с момчетата. Ще я изгубиш за момента, а, ако го превърнеш в тенденция, ще я загубиш завинаги.
  • Слаби шофьорски умения – Аз не се славя, като голям шофьор, но имам достатъчни умения, че да знам, кога да настъпя газта и кога да го карам по-кротко. Лошото е, ако си тотален абдал на пътя и това няма да остане незабелязано от нея. Двете крайности са еднакво лоши. В единия случай си агресивен шофьор, който винаги обича да минава на къъъъъъъснооооо жълто, а другият е да си от типа „бабичка“, дето правиш на всеки един път да мине и намаляваш, когато секундарника е на 3-4 секунди зелено.
  • Хигиенни навици – Може да минаваш по 6 пъти на ден през банята, за да се къпеш, но това няма да я впечатли, ако влезе след теб и види, че космарлъкът от брадата и топките ти е по цялата мивка. Да си чистоплътен и хигиеничен са две различни неща. Хигиената е въпрос на цялостно съществувание и винаги се харесва на жените. Чистоплътието е въпрос на представяне пред хората. Ако се виждате единствено извън дома ти, тогава можеш да я заблудиш, но идва ли ти на гости, няма къде да се скриеш.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Thril List