Статистиката: Жените се интересуват повече от хумора, отколкото от парите ти

Едва ли някакво си статистическо проучване ще убеди мъжете в тази теза, но все пак съм длъжен да ви я представя, защото в нея са взели участие 82 819 хетероксесуални жени. Шансът всяка една от тях да лъже е огромен, но това си е част от човешката природа. Ние лъже за всичко и по всяко време, ако това ще се отрази положително дори в най-минимален аспект върху нас. По-мащабно погледнато, всяка една статистическа извадка може да се окаже невярна, ако под внимание е взето човешкото мнение.

Мъжете си знаем, че най-сексапилната ни черта са парите. Колкото повече са те, толкова по-желани сме и това е просто доказателство, че ние наистина сме произлезли от маймуната. Просто женската винаги ще търси онзи, който ѝ предлага повече ресурси, с които да може да отгледа поколението си. Финикийските знаци са един еквивалент на банана на дървото в територията на мъжкия или достъпът му до прясна вода.

Сега искам да ви представя и извадката от проучването на Архива за сексуално поведение, който публикува резултатите преди известно време. (В ляво са характеристиките, а вдясно е процентът от жените, поставили дадената характеристика в своя топ 3 от общо 23 фактора.)

  1. Хумор – 54%
  2. Интелект – 44%
  3. Честност – 39%
  4. Милосърдие – 36%
  5. Ценности – 21%
  6. Умения – 19%
  7. Надеждност – 19%
  8. Външен вид – 17%
  9. Красота – 12%
  10. Амбиция – 8%

Ако търсите парите в тази статистика, то ще трябва да разгърнем почти всички 23 фактора и ще ги видим под двайстата позиция с едва 2% интерес в топ 3 на най-важните характеристики за мъжете според една жена. С други думи това са 1656 жени от тази конкретна анкета.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy